Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Praktikaaruanne - Restoran Mezzo (2)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist

Sisukord


Sisukord 1
1. Praktikaülesannete täitmise analüüs 2
1.1 Praktika kirjeldus 2
1.2 Täidetud ülesannete kirjeldus 4
2.Täiendavad lisad 7
Restoran Mezzo 7

1. Praktikaülesannete täitmise analüüs


1.1 Praktika kirjeldus


Ettevõtte nimetus: Aqva Hotels
Tööperiood ettevõttes: 28.09.09-09.10.09 mahuga 80 akadeemilist tundi
Ettevõtte tegevusalad:
  • majutusteenus :

AQVA HOTELLIS on 75 kõigi mugavustega hotellituba ning majutuskohti 150 inimesele.
• 69 kahekohalist tuba, millest 2 tuba on erivajadustega inimestele, 8 tuba on kohandatud peretubadeks ja 6 tuba vastavad allergikute vajadustele
• 4 suite ,
• 2 junior suite
  • tellitud lauad
  • kulinaartoodete valmistamine tellimuse alusel
  • SPA teenused
  • hooldusravi teenused
  • jõusaal
  • iluteenused
  • konverentsi teenus
  • a´ la carte restoran Mezzo:

peakokk Ave Jääger võlub lauale värskete spaamaitsete ja põnevate kulinaarsete kooslustega maitseelamusi kõikjalt maailmast ja soovib pakkuda Sulle parimat nende a´ la carte menüüs.

seiklusrikka atmosfääriga tõeline mereröövlilaev, kus laua kohal kõrguvad tuulest punnis purjed ja igaüks saab olla tüürimees.
Selle ettevõtte valisin ma sellepärast, et see tundus neist
Vasakule Paremale
Praktikaaruanne - Restoran Mezzo #1 Praktikaaruanne - Restoran Mezzo #2 Praktikaaruanne - Restoran Mezzo #3 Praktikaaruanne - Restoran Mezzo #4 Praktikaaruanne - Restoran Mezzo #5 Praktikaaruanne - Restoran Mezzo #6 Praktikaaruanne - Restoran Mezzo #7 Praktikaaruanne - Restoran Mezzo #8 Praktikaaruanne - Restoran Mezzo #9
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 9 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-12-07 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 304 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kadri trilljärv Õppematerjali autor
Siin on siis minu 5-le esitatud praktikaaruanne

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
12
odt

Praktika aruanne

Rakvere Ametikool PRAKTIKA ARUANNE Juhendaja: Rakvere 2014 Sisukord Praktika leping............................................................................................................. 3 Praktika juhend........................................................................................................... 4 Praktika kirjeldus...............................

Ainetöö
thumbnail
12
docx

Reisikorralduse hinnapakkumine kliendile

Kellele: Reisibüroo Reisid Kellelt: Meriton Grand Conference & Spa Hotel Kontaktisik: Kuupäev: 15.04.2013 HINNAPAKKUMINE 23.-26.06.2013 Lp Reisibüroo Reisid Täname Teid huvi tundmast meie hotelli teenuste vastu. Pakume Teile majutust, toitlustust ja spaateenuseid Meriton Grand Conference & Spa Hotellis. Kõigis tubades on WC, duss, televiisor, telefon ja föön. Toa hinnas sisaldub majutus, hommikumantel ja toasussid, buffet hommikusöök, Wi-Fi internetiühendus, vee- ja saunakeskuse kasutamine kella 11.00-ni ning jõusaali kasutamine kogu päeva vältel. Sidukite parkimiseks on hotellil videovalvega parkla hotelli kõrval. Vajadusel pakume abi ratastoolis nooruki transportimisel, võimaldame lifti ja kaldteede kasutust, et liikumine oleks mugav. Meriton Grand Conference & Spa Hotellis asub Wellness spaa, ilusalong ning spordiklubi ja jõusaal. Et Teil oleks lihtsam erinevate massaazide ja teiste spaahoolitsuste vahel valida, oleme koostanud rea mugavaid spaa päevapakette, mi

Turism
thumbnail
24
docx

Koolitus ja puhkeväljasõidu hinnapakkumine

konverentsiteenindus- ja vabaaja veetmis võimalus. Koolitaja sooviks oli piisavalt suur ruum, et koolitust mugavalt läbi viia, aga piisavalt väike, et tagada hea koostöö grupi liikmete vahel. Et kõik osavõtjad üksteist selgesti näeksid ning kuuleksid, valisin ruumi kujunduseks U-paigutuse, mis aitab hästi kaasa hea kontakti saavutamisele osalejate vahel. Toitlustuse eest kannab hoolt hotellis asuv Aasia restoran Wok & Grill, mille menüüd on väga mitmekülgsed ning maitsvad. Hommikusöögid toimuvad Bistroo Mary's. Kodutöö koosneb tellija hinnapäringust, vastuskirjast, hinnapakkumisest ning lisadest. 1. VASTUSKIRI Lugupeetud Mati Mesi, Täname huvi eest Meriton Grand Conference & SPA Hotelli vastu! Meil on hea meel teavitada, et Teie soovitud kuupäevadel, 09.-12.05.2013, saame pakkuda Teile majutust kahestes standardtubades, kus on üks suur voodi.. Majutuse hinnas sisaldub rikkalik buffet

Turism
thumbnail
14
pdf

Võrdlustabel toitlustusettevõtte supi ja prae kohta

või Grillitud zukiini mozzarella juustu ja pesto kastmega Maasikavaht šokolaadivahvli ja vaarikakastmega OMA ARVAMUS Uuringu ajal märkasin, et restoranide menüü ei vasta erivajadustega inimeste nõuetele (näiteks: taimetoitlastele, laktoosikule ja gluteenikule). Paljud, parima söögikohta hulgast, toiduettevõtted on hooletu või üldse ei paku erimenüü rääkimata selle mitmekesisusest. Minu arvamuses, kui restoran pakub peamenüüs eripakkumised erivajadustele, siis peab seda teha hoolikalt ja kõike rühmaga ühtmoodi arvestada. Kui nii ja naa kuidagi, siis ei vaja isegi hakkama. Mina kaotasin rohkem kui paar päeva, selleks et leida toiduettevõtte, kus kõik kolmast erivajadusega inimesed saavad omada supi ja roade toiduvalik. Väljub et kui pakuvad kõike rühmale siis tingimata puudub midagi ühele näiteks tihti on see supi puudumine

Toit ja toitumine
thumbnail
10
rtf

Nimetu

Viljandi Ühendatud Kutsekeskkool Teenindusosakond Kadri Uuspalu KK11 AS Pühajärve Puhkekodu Aruanne Juhendaja Ariaane Truu Viljandi 2013 Sisukord Sissejuhatus...............................................................................................3 Ettevõtte üldine iseloomustus...........................................................................4 Restoran.........................................................................................................5-6 Pubi...............................................................................................................7 Tornikohvik......................................................................................................8 Tootmise iseloomustus............................................................................................9 Köögitöö iseloomustus............

Kokk
thumbnail
9
rtf

PRAKTIKA ARUANNE - Kokk

Sisukord Sissejuhatus...............................................................................................3 Ettevõtte üldine iseloomustus...........................................................................4 Restoran.........................................................................................................5-6 Pubi...............................................................................................................7 Tornikohvik......................................................................................................8 Tootmise iseloomustus............................................................................................9 Köögitöö iseloomustus............

Kokk
thumbnail
17
doc

Hotellid

dokumendikaamera, telefoni- ning videokonverentsiseadmed, sünkroontõlketehnika ja paljud muud tänapäevased esitlusvahendid ja tehnilised lahendused · Kõigi tehniliselt nõudlikumate ürituste puhul kasutame Eesti parimaid professionaale firmadest Art Konverentsitehnika (helitehnilised lahendused, sh sünkroontõlge ja lindistamine) ja Avision (visuaalsed lahendused) RESTORAN MERINEITSI Hotelli 2. korruse restoran Merineitsi a la carte pakub õhtuti hõrgutavat valikut rahvusvahelisest köögist. Restorani põhisaal ja banketisaal kokku mahutavad kuni 500 inimest. Saale on võimalik kasutada ka eraldi. Merineitsi mugav asukoht linnasüdames, võimalusterohke interjöör ja kvaliteetne köök loovad tingimused väga erinevat tüüpi ürituste korraldamiseks. Avatud iga päev kell 18-24 RESTORAN AMARILLO Restoran Amarillo hotelli 1. korrusel pakub omanäolist kombinatsiooni Mehhiko tulisusest ja

Turism




Kommentaarid (2)

raikozirul profiilipilt
raikozirul: Suureks abiks ...
19:10 08-09-2010
SyncRU profiilipilt
23:26 15-09-2016



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun