Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Praktika aruannnete täitmise analüüs (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist


Praktikaaruanne

Sisukord


1.Praktika ülesannete täitmise analüüs 3
1.1 Praktika kirjeldus 3
1.2 Täidetud ülesannete kirjeldus 4
1.3 Kokkuvõttev analüüs 6
1.4 Täiendavad lisad 7
  • Praktika ülesannete täitmise analüüs


  • Praktika kirjeldus


    Ettevõtte nimetus: OÜ Hansaliin , reisilaev „Star“
    Tööperiood ettevõttes: 18.02.2010-19.03.2010 Kogumahus 315 akadeemilist tundi
    Ettevõtte tegevusala :
    • Majutusteenus
    • Kaubandus teenus
    • Köögis töötas korraga 10 kokka, nende ülesanneteks oli kohvikusse, restorani, rootsi lauda ja messi (meeskonna söökla) toidu valmistamine. Messi tegi süüa üks kokk .
    • Rootsi lauda ja kohvikusse tegid süüa 6 kokka.
    • Töö toimus vahetustega. 2 nädalat järjest oli üks vahetus tööl ja järgmised 2 nädalat järjest oli teine vahetus tööl.
    • Klientideks olid reisijad .
    • Igapäevaselt valmistati toitu 150 portsjoni kaupa.
    • Tallinn á la carte asub 8. tekil, laeva keskosas. Restoranis on 96 kohta, millest 60 on ettebroneeritavad.
    • Food Wave asub 8. tekil, laeva vööris. Restoranis on 450 kohta.
    • Quick & Easy asub 9. tekil, laeva keskosas. Restoranis on 410 kohta, kohti ei saa ette broneerida . Restoranis pakutakse pitsat , hamburgerit ning jäätist.
    • Kohvik Snack Time asub 8. tekil, laeva keskosas. Kohvikus on 322 kohta, kohti ei ole võimalik ette broneerida.
      Valiku hulka kuuluvad saiakesed , batoonid, kolmnurksed leivad, salatid , küpsised, joogid jne.
    • Menüü koostas peakokk.
    • Messi menüüd vahetati iga nädal( vahetajaks: pea kokk)
    • Teiste söögikohtade menüüd olid laeval samad koguaeg .

  • Täidetud ülesannete kirjeldus


    Tegelesin praktikaperioodil ettevõttes toiduainete eeltöötlemisega, pooltoodete valmistamisega, toiduainete kuumtöötlemise ja serveerimisega. Samuti tuli mul ka teha mitmesuguseid jooksvaid köögitöid nagu näiteks köögi koristus .
    Praktika perioodil ettevõttes tegelesin toiduainete eeltöötlemisega nagu köögivilja pesemine, koorimine ja tükeldamine; kala puhastamine ning naha ja luude eemaldamine; liha tükeldamine, kontide eemaldamine, kamara eemaldamine, liha-kelmetest puhastamine; puuviljade pesemine, koorimine ja tükeldamine.
    Samuti tegelesin praktika perioodil toiduainetest pooltoodete valmistamisega lihast, kalast ja köögiviljadest.
    Kuumtöötlemisvõtetest kasutasin praktikaperioodil keetmist, praadimist, hautamist, grillimist, aurutamist, küpsetamist ja friipraadimist ehk frittimist.
    Roaliikidest sain valmistada suppe , pearoogi, salateid , desserte, suupisteid, kastmeid .
    Konkreetsed
  • Vasakule Paremale
    Praktika aruannnete täitmise analüüs #1 Praktika aruannnete täitmise analüüs #2 Praktika aruannnete täitmise analüüs #3 Praktika aruannnete täitmise analüüs #4 Praktika aruannnete täitmise analüüs #5 Praktika aruannnete täitmise analüüs #6 Praktika aruannnete täitmise analüüs #7 Praktika aruannnete täitmise analüüs #8
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 8 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2011-01-25 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 158 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor sandra91 Õppematerjali autor
    Praktika aruanne, mille eest sain viie!

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    652
    pdf

    Asjaajamise alused

    Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4  Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4  Kiirtoiduettevõtted 6  Kohvikud 8  Sööklad ja teised suurköögid 10  Restoranid 13  Baarid 19  Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused

    Analüüsimeetodid äriuuringutes
    thumbnail
    33
    docx

    Koka kutseeksami küsimused ja vastused

    Koka kutseeksami kordamisküsimused ja vastused 1. Kirjelda külmtöötlemismeetodid · Külmutatud toiduainete sulatamine külmutatus liha- ja kalatoodete, pooltoodete sulatamine · Mittesöödavate ja saastunud osade eraldamine Näiteks: köögivilja sorteerimine köögivilja pesemine köögivilja koorimine tapaloomade seedeelundite eraldamine lindude sulgede ja sisikonna eraldamine kalade soomuste ja sisikonna eraldamine · Madala toiteväärtusega osade eraldamine Näiteks: kontide eraldamine lihast kõõluste eraldamine lihast kalade fileerimine · Toiduainetele ja pooltoodetele kuju andmine Näiteks: toiduainete tükeldamine toodete vormimine · Võtted mis kiirendava järgnevat kuumtöötlemist ja muudavad maitset Näiteks: toiduainete leotamine marineerimine · Võtted, mi

    Kokandus
    thumbnail
    193
    docx

    Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

    kiitused). Registreerimiskaardid Müügiaruanded Ankeetküsitlus Suuline küsitlus Intervjuu Fookusrühme intervjuu Vaatlus Kaebused, kiitused Proovi ehk kontroll külastused Külastajate kirjad Külastajate raamat Kodulehekülje kommentaarid Töötajate tagasiside Teenindusstandardite täitmise jälgimine ja hindamine Media tagasiside Mud tagasiside võimalused Mystery shopping e. teeninduse testimine 12 TURISMIGEOGRAAFIA 28. Turismigeograafia mõiste Distsipliin mis uurib kuidas geograafilisest aspektist lähtuvalt on võimalik vaadelda turismi. Tutvutakse nii sise kui rahvusvahelise turismi nähtustega, uuritake, milliste nähtuste tulemusel on turism kui selline arenenud ning milliste mõjude tagajärjel areneb tulevikus.

    Turismiettevõtlus



    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun