Piimhappelise käärimise uurimine (0)

5 Hindamata
 
Säutsu twitteris
Tallinna Tehnikaülikool
Keemiainstituut
Biotehnoloogia õppetool

Piimhappelise käärimise uurimine
Protokoll

Juhendaja:

Tallinn 2014
Töö eesmärk
1. Jogurti valmistamine: erinevate katsetingimuste mõju toote kvaliteedile, hinnata nende
sobivust jorguti valmistamiseks.
2. Erinevate piimhappebakterite uurimine:
Piimhappebakteritest valmistatud mikroskoobipreparaatide uurimine
Bakterite genotüüpide uurimine rep-PCR meetodiga
Erinevate mikroorganismide mõju uurimine piimale
Töö käik
1. Jogurti valmistamine
Valmistatakse 100 ml jogurtit. Määratakse piima ja kasutatava juuretise pH. Selleks tehakse
juuretisest 10-kordne lahjendus, et oleks mugavam mõõta. Esmalt doseeritakse piim
seisukolbi. Seejärel kaalutakse suhkur ja lisatakse piimale. Suhkur lahustatakse. Kolb
markeeritakse ning suletakse fooliumiga. Kolb asetatakse vesivanni ja kuumutatakse 40
kraadini. Piim jahutatakse ning lisatakse vajalik kogus juuretist. Järgmisena asetatakse segu
inkubaatorisse käärima. Pooletunniste intervallidega jälgitakse kalgendi moodustumise
87% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Piimhappelise käärimise uurimine #1 Piimhappelise käärimise uurimine #2 Piimhappelise käärimise uurimine #3 Piimhappelise käärimise uurimine #4 Piimhappelise käärimise uurimine #5 Piimhappelise käärimise uurimine #6 Piimhappelise käärimise uurimine #7 Piimhappelise käärimise uurimine #8 Piimhappelise käärimise uurimine #9 Piimhappelise käärimise uurimine #10 Piimhappelise käärimise uurimine #11 Piimhappelise käärimise uurimine #12
100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
~ 12 lehte Lehekülgede arv dokumendis
2016-04-24 Kuupäev, millal dokument üles laeti
5 laadimist Kokku alla laetud
0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
an13na Õppematerjali autor

Lisainfo


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

17
docx
10
doc
28
docx
32
pptx
21
docx
19
doc
26
docx
110
docx





30 päevane VIP +50% ROHKEM

Telli VIP ja ole 30+14 päeva mureta

5.85€

3.9€

Oled juba kasutaja? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

Pole kasutajat?

Tee tasuta konto