Piima elltöötlemine (0)

5 VÄGA HEA
 
TÖÖ PEALKIRI: Piima eeltöötlemine.
TÖÖ EESMÄRK JA PÕHIMÕTE: Töö eesmärgiks on piima puhastamine võõrlisanditest,
mis on piima sattunud lüpsmisel, piima esmasel käitlemisel ja transpordil. Piima mehaanilise
töötlemise protsessid on separeerimine, normaliseerimine, homogeniseerimine,
pastöriseerimine.
KATSE KÄIK: Piim separeeriti temperatuuril 42°C. Piim lahutati tsentrifugaaljõu mõjul
separaatori pöörlevas trumlis, saadi koor ja lõss (lõssi rasvaprotsent on 0,05%).
Rasvasisalduse reguleerimine voolus viidi läbi samaaegselt separeerimisega, reguleerides
separaatorist väljuva koore rasvasisaldust. Seejärel räägiti piima homogeniseerimisest, mis
60% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Piima elltöötlemine #1
100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
2012-11-22 Kuupäev, millal dokument üles laeti
26 laadimist Kokku alla laetud
0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
asdfghja Õppematerjali autor

Mõisted

Sisukord

  • TÖÖ PEALKIRI
  • TÖÖ EESMÄRK JA PÕHIMÕTE
  • KATSE KÄIK
  • ARVUTUSED JA TULEMUSED
  • JÄRELDUS

Teemad

  • TÖÖ PEALKIRI
  • TÖÖ EESMÄRK JA PÕHIMÕTE
  • KATSE KÄIK
  • ARVUTUSED JA TULEMUSED
  • JÄRELDUS

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

16
docx
1
docx
8
doc
1
docx
20
docx
7
doc
1
docx
4
doc





30 päevane VIP +50% ROHKEM

Telli VIP ja ole 30+14 päeva mureta

5.85€

3.9€

Oled juba kasutaja? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

Pole kasutajat?

Tee tasuta konto