Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Pidulik õhtusöök (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

VILJANDI KUTSEÕPPEKESKUS 
PEOTEENINDAJA 
 
 
 
 
 
Piia Pross 
PIDULIK ÕHTUSÖÖK 
Lõputöö 
 
 
 
 
 
 
Juhendaja : Kadri Vallimäe 
 
 
Jõgeva  2016  
 
 
 
SISUKORD 
 
SISUKORD 
Peo idee .......................................................................................................................... 1 
Sündmuse eesmärk, kellele mõeldud .......................................................................... 1 

Vasakule Paremale
Pidulik õhtusöök #1 Pidulik õhtusöök #2 Pidulik õhtusöök #3 Pidulik õhtusöök #4 Pidulik õhtusöök #5 Pidulik õhtusöök #6 Pidulik õhtusöök #7 Pidulik õhtusöök #8 Pidulik õhtusöök #9 Pidulik õhtusöök #10 Pidulik õhtusöök #11 Pidulik õhtusöök #12 Pidulik õhtusöök #13 Pidulik õhtusöök #14 Pidulik õhtusöök #15 Pidulik õhtusöök #16 Pidulik õhtusöök #17 Pidulik õhtusöök #18 Pidulik õhtusöök #19 Pidulik õhtusöök #20 Pidulik õhtusöök #21
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 21 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2018-10-15 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 11 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Piuks23 Õppematerjali autor
Peoteenindaja eriala lõputöö, kus pidi korraldama õhtusöögi

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
25
doc

Hiina köök

SISUKORD SISSEJUHATUS.................................................................................................................................2 1 HIINAST JA HIINA KÖÖGIST......................................................................................................3 1.1 Ajaloost.....................................................................................................................................3 1.2 Arenenud ühiskond...................................................................................................................3 1.3 Igapäevased kombed.................................................................................................................4 1.4 Köögist......................................................................................................................................4 2 ÜRITUS..........................................................................................................................

Toitlustusettevõtte töö planeerimise ja korralduse...
thumbnail
23
doc

Kokk I kvalifikatsioon

sealiha peekon 15 13,0 1,95 41,0 6,15 0,0 0,00 425,2 63,78 maitsestamata 30 3,9 1,17 3,0 0,9 5,7 1,71 54,0 16,2 jogurt 3% KOKKU 140 4,875 7,435 13,38 110,46 21 7. LAUA EELKATE Kuna õhtusöök on pidulik, tuleb teha ka Mehhiko pärane pidulik eelkate koos vastavate nõudega. Serveerimisviisiks valisin lauateeninduse, sest nii saan pakkuda oma klientidele parimat võimalikku õhtu veetmist. Selleks peavad kõik vajalikud nõud ja söögiriistad olema laual enne külaliste saabumist. Vastavalt õpitule, tuleb laud katta eelkatte õpetuse järgi kindlas järjekorras. Enne laua katmist tuleb kontrollida, kas laud ja toolid on terved ja et laud ei kõiguks. Vajadusel vead parandada, puhastada laud ja toolid

Kokandus
thumbnail
38
docx

Mehhiko

Eesti Hotelli-ja Turismikõrgkool Toitlustusteenindus T14 Reelika Vihvelin Anna Popova MEHHIKO Kursusetöö I Õpetaja : Regine Soodla, Reelika Eerik Tallinn 2014 1 SISUKORD LISA 1 Kantiini interjöör 2 SISSEJUHATUS Kursusetööga saame kogemusi iseseisva toitlustusalased uurimisprojektis. Antud töös kasutame õpitud teadmisi toitlustuse valdkonna õppeainetes nagu näiteks toiduvalmistamine ja menüü planeerimine ning hinnakujund, toitlustusettevõtte korraldus ja serveerimisõpetus. Kursusetöö teemaks valisime Mehhiko köögi, mis keskendub kommetele, tavadele ja toidukultuurile. Kursusetöö peamiseks ülesandeks oli planeerida üritus valitud sihtrühmale. Selle üritusega tutvustame oma külalistele Mehhiko kombeid ja toidukultuuri, mida läheb vaja neil teada edaspidises elus. Üritus sisaldab kolme k�

Geograafia
thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4  Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4  Kiirtoiduettevõtted 6  Kohvikud 8  Sööklad ja teised suurköögid 10  Restoranid 13  Baarid 19  Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused

Analüüsimeetodid äriuuringutes
thumbnail
193
docx

Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

turismiettevõtluse spetsialiseerumise lõpueksami märksõnad Teeninduspsühholoogia 1. Teenindusühiskonna ja majanduse areng Teenindusühiskonna tekke ja kasvu peamised põhjused tulenevad ühiskonna ja töömaailma muutustest: Kasvav jõukus ­ suurem nõudlus teenuste järele nagu kodu koristamine, akende pesemine jm mida varem tehti ise. Vaba aja väärtustamine ­ suurem nõudlus reisi, SPA, toitlustusteenuste järele. Suuremad eluootused ­ suurem nõudlus hooldekodude ja tervishoiuteenuste järele Vajaduse kasv teeninduslike oskuste järele. Toodete suurem kompleksus ­ suurem nõudlus remondi ja parandusteenuste järele. Kasvav komplitseeritus igapäevaelus ­ suurem nõudlus abielunõustajate, advokaatide, maksunõustajate, töönõustajate järele. Kasvav tähelepanu ökoloogiliste ja säästva arengu küsimustele ­ suurem nõudlus. bussiteenuste ja autorendi järele isikliku auto kasutamise a

Turismiettevõtlus
thumbnail
33
doc

ETIKETI konspekt

täitmiselt p.f.N.A (pour feter le Nouvel An) ­ ,,Head uut aastat! Vastatakse samal viisil. NB! Või N.B. (ld nota bene) - ,,Pange tähele!" teil palutakse kontakteeruda kaardil olevatel koordinaatidel KUTSED Miks saadetakse kutseid? · tähistada ühiselt tähtpäevi · arendada suhteid · lahendada tülisid · väljendada austust Kuidas liigitatakse kutseid? · ametlikud - täielikult trükitud (eriti pidulik vastuvõtt, ettevõtte juubel. Tiitel ja nimi kirjutatakse käsitsi) - osaliselt trükitud (sagedased vastuvõtud ettevõttes. Blankette saab kasutada erinevatel sündmustel) · mitteametlikud - käsitsi kirjutatud (kodused vastuvõtud) Mida tuleb kutsete koostamisel meeles pidada? · hea paber, mis on veidi paksem kui tavaline paber · tekst tumeda värviga, kutset ei voldita · soovitavad mõõtmed 15 x 10 cm või 18,5 x 12 cm · kõik nimed, tiitlid ja aadressid õiged

Sekretäritöö
thumbnail
80
pdf

Ametkondlik kaitumine ja etikett

.......... 28 Lihtsalt kokteil ........................................................................................................................................ 29 Rootsi laud ehk buffet
 ........................................................................................................................... 29 Bankett 
 ................................................................................................................................................. 30 Pidulik avatseremoonia ........................................................................................................................... 30 Uue ehitise pidulik avamine 
................................................................................................................. 31 Piduliku avaürituse korraldaja meelespea 
 ............................................................................................ 32 Pidulikul sündmusel käitumise kuldreeglid
 .........

Sekretäritöö
thumbnail
192
pdf

NOORTELAAGRI KORRALDAJA KÄSIRAAMAT

EESTI NOORSOOTÖÖ KESKUS HARIDUS- JA TEADUSMINISTEERIUM NOORTELAAGRI KORRALDAJA KÄSIRAAMAT Tallinn 2005 Koostanud: Elo Talvoja Viire Põder Helen Veebel Argo Bachfeldt Anne Luik Kadri Kurve Kujundaja: Tiina Niin Keeletoimetaja: Anne Karu Tehniline toimetaja: Reet Kukk ISBN 9985-72-158-6 (trükis) ISBN 9985-72-159-4 (PDF) SISUKORD Noorsootöö seadus 5 Noortelaagri tegevusloa väljastamise kord 10 Noortelaagri ning projektlaagri juhataja ja kasvataja kvalifikatsiooninõuded 12 Noortelaagri registri asutamine ja noortelaagri registri pidamise põhimääruse kinnitamine 15 Noortelaagri registri pidamise põhimäärus

Amet




Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun