Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


Pasta ja riisi põhimõtted (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Mis on pasta ja millest valmistatakse ?
  • Kui palju võetakse pasta keetmisel 100 g kuivaine kohta vett ?
  • Milliste magustoitude koostises saab kasutada keedetud riisi ?
 
Säutsu twitteris
1.Mis on pasta ja millest valmistatakse?
Pasta on spagettide, makaronide, nuudlite jt. üldnimetus,mis valmistatakse veest ja jahust.
2. Mis on makaron ?
Pasta on üks arvukatest pastaliikidest.
3. Kui palju võetakse pasta keetmisel 100 g kuivaine kohta vett?
1L
4. Pasta keetmise põhimõtted ja erisused (+ohud):
Pasta keedetakse suures potis ja rohkes vees. Arvestatakse 100 g pasta kohta 1 l vett. Vesi peab olema suhteliselt soolane, et pasta kastmest maitseid endasse imades ei muudaks kogu toitu maitsetuks. Kvaliteetsele pasta, rohkes vees keetmisel. ei ole vaja õli lisada. Küll lisatakse õli, kokkukleepumise vältimiseks, värske pasta keetmisel. Pastat keedetakse valmidusastmeni al dente . See tähendab, et pasta peab hamba all pisut naksuma.
Väga hea säilivus ,pole vaja pesta,maitseb ka külmalt,kuulub valmistamiseks
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla

Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele faili TASUTA e-mailile

Pasta ja riisi põhimõtted #1 Pasta ja riisi põhimõtted #2 Pasta ja riisi põhimõtted #3
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-01-25 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 6 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor qooqd Õppematerjali autor

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

308
xlsx
Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1
45
docx
KÕIK OLULINE TERVISLIKUST TOITUMISEST
35
docx
Eritoitumine diabeetikule
26
docx
Toidukauba eksami kordamisküsimused ja vastused
652
pdf
Asjaajamise alused
34
docx
MEIE LASTE LEMMIKRETSEPTID
33
docx
Koka kutseeksami küsimused ja vastused
17
doc
2 käigulise toidukorra juhend





Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun