Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

POLITSEI TÖÖ, STRUKTUUR JA ÜLESSANDED (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Millega siis tegelevad politseinikud kui nad ei võitle otseselt kuritegudega?
Vasakule Paremale
POLITSEI TÖÖ-STRUKTUUR JA ÜLESSANDED #1 POLITSEI TÖÖ-STRUKTUUR JA ÜLESSANDED #2 POLITSEI TÖÖ-STRUKTUUR JA ÜLESSANDED #3 POLITSEI TÖÖ-STRUKTUUR JA ÜLESSANDED #4 POLITSEI TÖÖ-STRUKTUUR JA ÜLESSANDED #5 POLITSEI TÖÖ-STRUKTUUR JA ÜLESSANDED #6 POLITSEI TÖÖ-STRUKTUUR JA ÜLESSANDED #7 POLITSEI TÖÖ-STRUKTUUR JA ÜLESSANDED #8 POLITSEI TÖÖ-STRUKTUUR JA ÜLESSANDED #9
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 9 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2014-02-18 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 27 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Munapall Õppematerjali autor
POLITSEI TÖÖ, STRUKTUUR JA ÜLESSANDED
Politseiorganisatsioonis on toimunud palju ümberkorraldusija uuendusi. Üheks olulisemaks neist võib pidada kindlastiendiste maakondlike politseiprefektuuride liitumist suuremateks regionaalseteks politseiprefektuurideks.ümberkorralduste eesmärgiks oli prefektuuri rolli suurendamine igapäevase politseitöö korraldamisel., et oleks võimalik senisest enam arvestada regionaalset eripära ning kohaliku kogukonna nõudmisi (Kaasik 2008).

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
4
sxw

Eesti politsei

Politsei Reimo Lehtmets 8.A Tartu 2009 Kes on politsei? Politsei on ühiskonna poolt ametisse pandud jõudu rakendav struktuur, mis on ette nähtud ühiskonnaliikmete vahelistes suhetes korra säilitamiseks . Selle poolest erineb ta sõjaväest mille eesmärk on kasutada jõudu välissuhetes . Seega Politsei tagab avaliku korra, kaitseb inimeste ja organisatsioonide seaduslikke huvisid, tõkestab kuritegevust, teostab kuritegude kohtueelset uurimist, määrab ja viib täide karistusi oma pädevuse piires. Organiseeritud ühiskondades tavaliselt taunitakse jõu kasutamist ühe ühiskonna liikme poolt teise suhtes. Politseile tehakse selles suhtes erand eeldusel, et taunitavale jõu kasutamisele ei saa vastata muul moel kui jõudu kasutades.

Ühiskonnaõpetus



Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun