Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Põhiaistingud (2)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Põhiaistingud
 
 
Nägemise kaudu saab 90 % väljast tulevat infot. Silmas ajuni mahub liikuma ühes sekundis palju informatsiooni. Silma võrkkesta osad, vastavalt kuju järgi on kolvikesed ja kepikesed . Kolvikesed on seotud värvide eristamisega ja kepikesed valgete, mustade , hallide toonide eristamiseks. Kanapimedus – võrkkestas vähe kepikesi . Päris pimedas ei näe ükski loom ka, minimaalset valgust on ikka vaja. Värvide eristamisega kasutatakse sageli mõiste värvipimedus – daltonismi korral, daltoonikud. Nad ei näe teatud värvitoone, ei erista rohelist ja punast. See, mida näeme, on elektromagnetilised lained.
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Põhiaistingud #1 Põhiaistingud #2
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2008-11-03 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 46 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Laura Koop Õppematerjali autor

Lisainfo

lühike kokkuvõte kõikidest aistingutest
nägemine , kompimine , kuulmine , maitsmine , haistmine , eristuslävi , absoluutne väli

Mõisted


Kommentaarid (2)

hentu profiilipilt
hentu: hea, kokkuvõtlik materjal
01:20 24-11-2008
merku15 profiilipilt
merku15: hea seletus

22:45 06-02-2009


Sarnased materjalid

3
docx
Tunnetusprotsessid-aistingud
13
pptx
TAJU JA AISTINGUD esitlus
3
docx
Nägemine-kuulmine-haistmine ja maitsmine
1
docx
Psühholoogia 10-klass - Taju-aistingud
1
doc
Kokkuvõte maitsmine haistmine ja kompimine
106
pdf
PSÜHHOLOOGIA ALUSED
24
doc
Konspekt
2
docx
Silm ja nägemine-kõrv ja kuulmine





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun