Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Pärmitaignatooted (1)

5 VÄGA HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris
Tartu Kutsehariduskeskus
Toiduainete tehnoloogia osakond
Kristina Tepper
Pärmitaignatooted
Referaat
Juhendaja Riina Liiva
Tartu 2012

Sisukord


1.Kohupiimakorp 5
1.1. Taigen : 5
1.1.1.Koostis: 5
1.1.2.Valmistamine: 5
1.2. Vormimine : 5
1.2.1.Täidise koostis: 5
1.2.2.Kirjeldus: 5
1.3. Viimistlus ja küpsetamine: 6
1.3.1.Koostis: 6
1.3.2.Kirjeldus: 6
2.Vaniljekreemisai 7
2.1.Taigen: 7
2.1.1.Koostis: 7
2.1.2.Valmistamine: 7
2.2.Vormimine: 7
2.2.1.Täidise koostis: 7
2.2.2. Kihistamine : 7
2.2.3.Kirjeldus: 7
2.3.Viimistlus ja vormimine: 8
2.3.1.Koostis: 8
2.3.2.Kirjeldus: 8
3.Võiroos 9
3.1.Taigen. 9
3.1.1.Koostis: 9
3.1.2.Valmistamine: 9
3.2.Vormimine: 9
3.2.1.Koostis: 9
3.2.2.Kirjeldus: 9
3.3.Viimistlus ja küpsetamine: 9
3.3.1.Koostis: 9
3.3.2.Kirjeldus: 10
4.Kapsapirukas 12
4.1.Taigen: 12
4.1.1.Koostis: 12
4.1.2.Valmistamine: 12
4.2.Vormimine: 12
4.2.1.Täidise koostis: 12
4.2.2.Vormimine: 12
4.2.3.Kirjeldus: 12
4.3.Viimistlus ja küpsetamine: 13
4.3.1.Koostis: 13
4.3.2.Kirjeldus: 13
5.Porgandipirukas 13
5.1. Taigen: 14
5.1.1.Koostis: 14
5.1.2.Valmistamine: 14
5.2.Vormimine: 14
5.2.1.Täidise koostis: 14
5.2.2.Vormimine: 14
5.2.3.Kirjeldus: 14
5.3.Viimistlus ja küpsetamine: 15
5.3.1.Koostis: 15
5.3.2.Kirjeldus: 15
6.Kaneelirull 15
6.1.Taigen: 16
6.1.1.Koostis: 16
6.1.2.Valmistamine: 16
6.2.Vormimine: 16
6.2.1.Täidise koostis: 16
6.2.2.Kirjeldus: 16
6.3.Viimistlus ja küpsetamine: 16
6.3.1.Koostis: 16
6.3.2.Kirjeldus: 16
7. Soolane kringel 18
7.1.Taigen: 18
7.1.1.Koostis: 18
7.1.2.Valmistamine: 18
7.2.Vormimine: 18
7.2.1.Kihistamine: 18
7.2.2.Täidis: 18
7.2.3.Vormimine: 18
7.2.4.Kirjeldus: 19
7.3.Viimistlus ja küpsetamine: 19
7.3.1.Koostis: 19
7.3.2.Kirjeldus: 19
  • Kohupiimakorp


    Kirjeldus: Retsept on arvestatud 100 tk-le. Kohupiimakorp on väikesai, mis on ümmargune ja keskel asetseva kohupiimatäidisega. Ühe tüki mass 60g (+/- 5g).
  • Taigen:

  • Koostis:


    • Nisujahu 2,6kg
    • Presspärm 0,18kg
    • Suhkur 0,48kg
    • Margariin 0,24kg
    • Sool 0,024kg
    • Vesi ~1,2kg

  • Valmistamine:


    Kõik toorained segatakse ühtlaseks taignaks. Taigen jäetakse käärima. Käärimise aeg 20-30 min. Kerkekappi temperatuur
  • 80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
    Vasakule Paremale
    Pärmitaignatooted #1 Pärmitaignatooted #2 Pärmitaignatooted #3 Pärmitaignatooted #4 Pärmitaignatooted #5 Pärmitaignatooted #6 Pärmitaignatooted #7 Pärmitaignatooted #8 Pärmitaignatooted #9 Pärmitaignatooted #10 Pärmitaignatooted #11 Pärmitaignatooted #12 Pärmitaignatooted #13 Pärmitaignatooted #14 Pärmitaignatooted #15 Pärmitaignatooted #16 Pärmitaignatooted #17 Pärmitaignatooted #18 Pärmitaignatooted #19
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 19 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2012-01-27 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 35 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor Kristina Tepper Õppematerjali autor

    Lisainfo

    retseptid ja valmistamise kirjeldused.
    pärmitaignatooted

    Mõisted


    Meedia

    Kommentaarid (1)

    valgeninnu81 profiilipilt
    valgeninnu81: sain sellest oma tööoskuste ja teadmiste täiendamiseks väga põhjalikku abi suur tänu üleslaadijale
    20:05 29-01-2013


    Sarnased materjalid

    37
    doc
    Pärmitaigen ja tooted
    37
    doc
    Pärmitaigen
    27
    doc
    Pärmita taignad ja tooted
    2
    doc
    Pärmitaigen
    1
    doc
    Pärmitaigen
    5
    rtf
    Tainatooted
    33
    docx
    Koka kutseeksami küsimused ja vastused
    652
    pdf
    Asjaajamise alused



    Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
    Kasutajanimi / Email
    Parool

    Unustasid parooli?

    UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
    Pole kasutajat?

    Tee tasuta konto

    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun