Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


PÜSIVAD ORGAANILISED SAASTEAINED (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris

PÜSIVAD 
ORGAANILISED 
SAASTEAINED
MK13 -TE2
Püsivad orgaanilised 
saasteained (POS)
• On ohtlikud kemikaalid
• Ei lagundu vees ega ka mujal keskkonnas
• Põhjustavad tervisekahjustusi
• Väga oluline on POS-i piiramine
• Kõige tuntumad ja levinumad püsivad orgaanilised 
saasteained on taimekatsevahendina kasutatud 
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla

Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele faili TASUTA e-mailile

Vasakule Paremale
PÜSIVAD ORGAANILISED SAASTEAINED #1 PÜSIVAD ORGAANILISED SAASTEAINED #2 PÜSIVAD ORGAANILISED SAASTEAINED #3 PÜSIVAD ORGAANILISED SAASTEAINED #4 PÜSIVAD ORGAANILISED SAASTEAINED #5 PÜSIVAD ORGAANILISED SAASTEAINED #6
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 6 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-04-29 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 1 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Diana96 Õppematerjali autor

Lisainfo

PP esitlus, teemal "Püsivad orgaanilised saasteained".
saasteained , püsivad , orgaanilised , Tallinna Teeninduskool , saasteainete , PÜSIVAD ORGAANILISED SAASTEAINED

Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

40
doc
Kordamisküsimused keemiliste ohtude kohta
9
docx
Keskkonnakeemia kokkuvõte
7
doc
KONSPEKT keemias
8
docx
Kordamisküsimused aines-Keskkonnakeemia
12
docx
Keskkonnakeemia
15
pdf
Keskkonnakeemia
8
odt
Saasteained kontrolltöö 2-osa
64
pdf
Jäätmemajanduse loengumaterjalid





Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun