Facebook Like

Oksendamine ja kõhulahtisus (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Oksendamine  ja kõhulahtisus
Ohtlikud tunnused
• kannatanu loid 
• lõtv nahk 
• suu ja keel kuivad 
• silmad auku langenud 
• hingeldus 
• käed, jalad külmad 
• temperatuur langeb alla 36,4 
• abi hilinemisel tekib šokk 
Oksendamine
• Oksendus on reflektoorne toidu 
tagasivool maost suhu. Oksendamine on 
organismi  kaitsereaktsioon  mürgistuse 
vastu. Olles söönud  kogemata  organismile 
vastuvõetamatut toitu väljutatakse see 
reflektoorse oksendamise  teel. 
Oksendamine on haiguse üheks 
sümptomiks.
Põhjused
• Oksendamise kutsub esile kõhuõõnes oleva 
rõhu tõus, mis 
79% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
Oksendamine ja kõhulahtisus #1 Oksendamine ja kõhulahtisus #2 Oksendamine ja kõhulahtisus #3 Oksendamine ja kõhulahtisus #4 Oksendamine ja kõhulahtisus #5 Oksendamine ja kõhulahtisus #6 Oksendamine ja kõhulahtisus #7 Oksendamine ja kõhulahtisus #8 Oksendamine ja kõhulahtisus #9 Oksendamine ja kõhulahtisus #10 Oksendamine ja kõhulahtisus #11
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 11 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2018-11-08 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 5 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor liiliar Õppematerjali autor

Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

86
pdf
Bakterid
35
doc
Füsioloogia eksami kordamisküsimused-vastused
17
docx
Farmakoloogia 4 KT
8
docx
Soolenakkusi põhjustavad toiduained
30
docx
NEERUTALITLUS JA KEHA HAPPE-LEELISE TASAKAAL
34
doc
Kordamisküsimuste vastused
33
doc
NEUROLOOGIA-EKSAMIKS
58
pdf
Viirused



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun Sulge