Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Nõudeõpesumasinad (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist


Nõudepesumasinad
Uurimistöö
SISUKORD



1.NÕUDEPESUMASINATE TÜÜBID 4
2.NÕUDEPESUMASINA KASUTAMINE JA OHUTUS 11
KOKKUVÕTE 13
KASUTATUD ALLIKAD: 14
SISSEJUHATUS
Nõupesumasinad on selleks, et teha suurköögis töötava inimese elu lihtsamaks. Nõude- pesumasinad on väga palju erinevaid tüüpe ja need on mõeldud erinevate asjade pesemisesks.
Sellepärast käesoleva töö autor seadis eesmärgiks laiendada enda teadmisi suurköögitele mõeldud nõudepesumasinate osas ja uurida erinevaid nõudepesumasinad.
Püstitasin endale ülesanaded otsida materjali internetist ja raamatutest ning avaldada oma arvamus selles töös ning siduda see tektsiga. Samuti vormistada töö nõuetekohaselt.
Käesolev töö on koostatud ettevõtte Dieta kodulehekülje, õpiku „ Toiduvalmistamine suurköögis“ ja Metose suurköögiseadmete kataloogi abil. Välja on toodud nõudepesumasinate erinevad tüübid – tunnelnõudepesumasinad, kuppelnõudepesumasinad, potipesumasind, kandikupesumasinad, graanulpesumasinad, kärupesumasinad ja sõrmkonveierpesumasinad. Samuti on ka illustreeriv materjal iga eespool nimetatud tüüpi juures.
Töö koosneb kahes osast, kus esimeses peatükis peatutakse erinevatel nõudepesumasinatel ja teises nende kasutamisel ja ohutusel.
Autor loodab, et uurimistöö koostamine antud teemal lainedab teadmisi suurköögitele mõeldud nõudepesumasinate osas .
  • NÕUDEPESUMASINATE TÜÜBID


    Nõupesumasinad on väga palju erinevaid, mis on mõeldud erinevate asjade pesemiseks. Neid jagatakse suuruse ja tööpõhimõtete järgi kaheks: kuppelnõudepesumasinad ja tunnelnõudepesumasinad. Kuid on ka veel potipesumasinad , kandikupesumasinad, graanulpesumasinad, kärupesumasinad ja sõrmkonveierpesumasinad, mida ma ka lähemalt
  • Vasakule Paremale
    Nõudeõpesumasinad #1 Nõudeõpesumasinad #2 Nõudeõpesumasinad #3 Nõudeõpesumasinad #4 Nõudeõpesumasinad #5 Nõudeõpesumasinad #6 Nõudeõpesumasinad #7 Nõudeõpesumasinad #8 Nõudeõpesumasinad #9 Nõudeõpesumasinad #10 Nõudeõpesumasinad #11 Nõudeõpesumasinad #12 Nõudeõpesumasinad #13 Nõudeõpesumasinad #14
    Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
    Leheküljed ~ 14 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2012-05-30 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 20 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor mailiis145 Õppematerjali autor
    Suurköökides kasutatavad nõudpesumasinad

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    33
    pdf

    Puhastusprotsessid ja kodukeemia

    ­ väljaveninud kohti, kokkutõmbunud õmblusi ja topeltkohti proovi parandada läbi niiske triikimislapi 26 Kodumasinate ajalugu 1881 elektripirn. Emil Rathenau rajab oma firma Berliinis. 1887 Sama firma nimeks saab Allemeine Electrigitätsgesellschaft (AEG) 1896 AEG hinnakirjas 80 erinevat kodumasinat ­ nõudepesumasinad ja külmikud on ühed vanimad toidumajapidamises kasutatavad masinad ­ elektrimootori kasutusele võtmine oli suureks sammuks masinate arengus ­ varasemad materjalid olid rasked ja ebamugavad, mootorid kohmakalt suured ­ masinate tööpõhimõtted ei ole aja jooksul palju muutunud, lisandunutest võiks mainida mikrolaineahju ja induktsiooni kasutamist ­ elektroonika arengon lisanud masinatele nn iseseisvust, võimaldanud täpse tº, pöörete kiiruse ning niisukuse määramist/reguleerimist.

    Keemia
    thumbnail
    91
    doc

    Eksami konspekt

    (rullide) abil millest lastakse läbi vool metalli kuumutamiseks ja sulatamiseks. Vool võib olla pidev või lühiajaliste impulssidena. Iga impulsi tulemusena moodustub keevispunkt, kusjuures tiheda õmbluse saamiseks punktid osaliselt katavad üksteist. Seda keevitusviisi kasutatakse õhukeseseinaliste balloonide, plekknõude, bensiinipaakide jm toodete toodete valmistamisel. 6) Frontaallaaduri ehitus, omadused ja eelised võrreldes ühekopalise ekskavaatoriga. Need masinad on ettenähtud mullatööde, laadimistööde ja ehitus-montaaztööde mehhaniseerimiseks. On ette nähtud töötama masina seisupinnast kõrgemal paikneva materjali tõstmiseks. Kopa maht on 1,5 - 2 korda suurem võrreldes samasuguse otsekoppekskavaatoriga. Tööseadme kinemaatiline skeem tagab kopa lõiketera sirgjoonelise horisontaalse liikumise mitme meetri ulatuses mis võimaldab planeerida ja tasandada masina seisupinda. Toodetakse erineva suuruse ja võimsusega masinaid

    Ehitusmasinad
    thumbnail
    181
    doc

    A.Palu mootorratta raamat

    ARSENI PALU EHITUS, EKSPLUATATSIOON SÕIDUTEHNIKA «Valgus» · Tallinn 1976 6L2 P10 Retsenseerinud Uve Soodla Kääne kujundanud Bella G r o d i n s k i Raamatu esimeses osas kirjeldatakse meil enamlevi- nud mootorrataste, motorollerite ja mopeedide ehi- Eessõna tust ning töötamist. Teises osas käsitletakse kõigi nimetatud sõidukite hooldamist ja rikete otsimist- Mootorrattaid (motorollereid ja mopeede) käsutatakse kõrvaldamist Kolmandas osas antakse nõu õige ja peamiselt isiklike sõidukitena. Nad säästavad aega igapäe- ohutu sõidutehnika õppimiseks. vastel tarbekäikudel, võimaldavad huvitavalt veeta nädala- Raamat on mõeldud kõigile, kes tunnevad huvi

    Füüsika
    thumbnail
    937
    pdf

    Erakorralise meditsiini tehniku käsiraamat

    Erakorralise meditsiini tehniku käsiraamat Toimetaja Raul Adlas Koostajad: Andras Laugamets, Pille Tammpere, Raul Jalast, Riho Männik, Monika Grauberg, Arkadi Popov, Andrus Lehtmets, Margus Kamar, Riina Räni, Veronika Reinhard, Ülle Jõesaar, Marius Kupper, Ahti Varblane, Marko Ild, Katrin Koort, Raul Adlas Tallinn 2013 Käesolev õppematerjal on valminud „Riikliku struktuurivahendite kasutamise strateegia 2007- 2013” ja sellest tuleneva rakenduskava „Inimressursi arendamine” alusel prioriteetse suuna „Elukestev õpe” meetme „Kutseõppe sisuline kaasajastamine ning kvaliteedi kindlustamine” programmi Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013” raames. Õppematerjali (varaline) autoriõigus kuulub SA INNOVEle aastani 2018 (kaasa arvatud) ISBN 978-9949-513-16-1 (pdf) Selle õppematerjali koostamist toetas Euroopa Liit Toimetaja: Raul Adlas – Tallinna Kiirabi peaarst Koostajad: A

    Esmaabi
    thumbnail
    1072
    pdf

    Logistika õpik

    Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Ain Tulvi LOGISTIKA Õpik kutsekoolidele Tallinn 2013 Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Käesolev õppematerjal on valminud „Riikliku struktuurivahendite kasutamise strateegia 2007- 2013” ja sellest tuleneva rakenduskava „Inimressursi arendamine” alusel prioriteetse suuna „Elukestev õpe” meetme „Kutseõppe sisuline kaasajastamine ning kvaliteedi kindlustamine” programmi „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013” raames.

    Logistika alused
    thumbnail
    268
    pdf

    Logistika õpik 2013-Ain Tulvi

    Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Ain Tulvi LOGISTIKA Õpik kutsekoolidele Tallinn 2013 Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Käesolev õppematerjal on valminud „Riikliku struktuurivahendite kasutamise strateegia 2007- 2013” ja sellest tuleneva rakenduskava „Inimressursi arendamine” alusel prioriteetse suuna „Elukestev õpe” meetme „Kutseõppe sisuline kaasajastamine ning kvaliteedi kindlustamine” programmi „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013” raames.

    Baas Logistika



    Meedia

    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun