Facebook Like

Muutlikkus (1)

5 VÄGA HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris
Ande Andekas-Lammutaja
Bioloogia - Muutlikkus

Muutlikkus on organismide võime muutuda. Muutlikkus jaguneb mittepärilikuks e. modifikatsiooniliseks (on täielikult tingitud keskkonnast, muutuse suuruse määrab genotüüp, kuid genotüüp ise ei muutu, on sujuv muutus; organismi reaktsiooninorm võib olla lai, kui keskkonnateguri mõjul toimub suur muutus (kehakaal, juuksevärv, nahavärv) või kitsas , kui keskkonnateguri mõjul toimub väike muutus (kõrvade suurus, silmade värv, silmaava suurus)) ning pärilikuks e. generatiivseks, mis jaguneb omakorda kombinatiivseks (esineb suguliselt paljunevatel organismidel, järglased ei ole oma vanematega identsed, kuna nad saavad mõlemalt vanemalt pooled tunnused, sugurakkude arenemisel võib toimuda homoloogiliste kromosoomide ristsiire ning igas sugurakus on organismi geenidest ainult 50%) ja mutatsiooniliseks (muutus toimub
79% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Muutlikkus #1
Punktid 5 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 5 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2007-11-27 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 188 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Rain Ungert Õppematerjali autor

Lisainfo

<br>Autori kodulehekülg<a href="http://kool.spikriladu.net">kool.spikriladu.net</a>:
kantserogeenid , teratogeenid , mutageen , genoommutatsioonid , variatsioonirida , generatiivne mutatsioon , genoom , dna , geen

Kommentaarid (1)

belladonnakillz profiilipilt
belladonnakillz: soovitan, väga hea materjal.
15:27 13-12-2009


Sarnased materjalid

1
doc
Muutlikkus
5
doc
Muutlikkus
5
docx
MUUTLIKKUS
2
doc
Muutlikkus
2
doc
Muutlikkus
3
doc
MUUTLIKUS
4
odt
MUUTLIKKUS
2
docx
Muutlikkus



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun Sulge