Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Muuseum - kas vanakraami ladu või avatud õpikeskkond (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Vasakule Paremale
Muuseum - kas vanakraami ladu või avatud õpikeskkond #1 Muuseum - kas vanakraami ladu või avatud õpikeskkond #2 Muuseum - kas vanakraami ladu või avatud õpikeskkond #3 Muuseum - kas vanakraami ladu või avatud õpikeskkond #4 Muuseum - kas vanakraami ladu või avatud õpikeskkond #5 Muuseum - kas vanakraami ladu või avatud õpikeskkond #6 Muuseum - kas vanakraami ladu või avatud õpikeskkond #7
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 7 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-09-29 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 27 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor neveragain Õppematerjali autor
Meedia referaat teemal muuseum - kas vanakraami ladu või avatud õpikeskkond. Sisaldab ka minu arvamust ka kogemust.

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
40
docx

Muuseumid

Eesti Meremuuseum SISUKORD Eesti Meremuuseum MUUSEUMID Muuseum on mittetulunduslik, püsiv ühiskonna teenistuses ja juhtimise all olev publikule avatud asutus, mis kogub, säilitab, uurib, tutvustab ja eksponeerib uurimise, harimise ja meelelahutuslikul eesmärgil materiaalset tõestusmaterjali inimese ja keskkonna kohta. Muuseum (kreeka keeles museion 'muusade tempel') on asutus, mis kogub, uurib, säilitab ja tutvustab teadusliku või kunstiväärtusega esemeid ja vaimuvara. Muuseumid on välja arenenud eraisikute kunsti-, dokumendi-, harulduste ja muudest kogudest.

Informaatika
thumbnail
42
docx

Mõned Eesti muuseumid

Loodusteaduslike kogudega tegelevas ,,Eestimaa provintsiaalse loodusteaduse sektsioonis" tehtavad uurimistööd, eriti geoloogia-alased, äratasid tähelepanu välismaalgi. Esimese maailmasõja päevil ähvardas ka Provintsiaalmuusemi kogusid Venemaale viimine. Tänu muuseumi passiivsele vastupanule jäi see ära. Niisiis läks Provintsiaalmuuseumil Tallinnas tunduvalt paremini kui Tartu Ülikooli muuseumil, mille varasid tänini täielikult tagasi pole saadud. Eesti Vabariigi ajal jätkas muuseum tegevust registreerituna Haridusministeeriumi kunsti- ja muinsusosakonnas, 1926. aastast nime all Eestimaa Kirjanduse Ühingu Muuseum (endine Provintsiaalmuuseum) ­ seega pöörduti tagasi oma algse, 1842. aasta nime juurde. Loodusteaduste sektsioon kandis aga 1920. aastast nime EKÜ loodusteaduste sektsioon. Nimemuutusega tähistati valdkonna laienemist ,,teadmisväärsele kogu maailmast". 1939. aastal sõlmitud Molotov-Ribbentropi pakt hävitas balti-saksa institutsioonid Eestimaal.

Arvutid i



Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun