Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Mis on õnn? (0)

1 Hindamata
Punktid
õnn - Tuleb kõvasti tööd teha, mitte oodata, et õnn (taevast) sülle kukub

Esitatud küsimused

  • Milles hindab inimene õnne?

Lõik failist

Mis on õnn #1
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-09-24 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 9 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor ssssss650 Õppematerjali autor
Minu jaoks on õnn see, kui ärkan hommikul üles, teades, et minust hoolivad paljud inimesed ning mina neist. See loob hea ning ka mõnesmõttes turvalise tunde, kuna sa tead, et su lähedal on su sõbrad, sugulased ning su pere, kes sind alati toetavad ning aitavad. Kuid vaatamata sellele, et me ei mõtiskle päevast päeva selle üle, mis on õnn, tahame ometi õnnelikud olla. Seda soovib meist enamik ja peaaegu iga päev.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
1
odt

Mis on õnn?

Mis on õnn? Õnn on väga lai mõiste ja tähendab erinevatele inimestele erinevaid asju. Mõned arvavad, et õnn on see, kui võidad viiekroonise lotopiletiga miljon krooni. Mõned on õnnelikud, kui nad saavad kokku oma sõpradega, teised tunnevad end õnnelikult, kui saavad iga päev tüki sokolaadi, mina olen õnnelik näiteks siis kui avastan, et panin kella valeks ajaks helisema ja saan veel tund aega magada. Nõnda võiks lõpmatuseni jätkata, aga ma ei tee seda.

Kirjandus
thumbnail
1
odt

Mis on Õnn ?

Mis on õnn ? Õnn on iga inimese jaoks erinev. Mõned arvavad, et õnn on see, kui võidad lotopiletiga sada tuhat eurot. Mõned on õnnelikud , kui nad saavad kokku oma sõpradega, teised tunnevad end õnnelikult , kui saavad iga päev tüki sokolaadi .Õnnel on miljon erinevat kuju. Õnn on näiteks ka see, mida inimesed hetkel tahavad või vajavad, ka see, mis/kes sul olemas on või mille/kelle üle uhke oled. Õnne ei saa silmaga näha ega käega katsuda. Seda peab tundma. Pole õnne ilma ebaõnneta

Psühholoogia
thumbnail
2
rtf

Mis on õnn?

Mis on õnn? Ilmselt nii mõnigi inimene on öelnud, et ta ei tea mis on õnn ja, et kas tal see on. Osad mõtlevad jällegi, et seda polegi olemas. On ainult tühipaljad mõtted ja küsimused sellest. Kuid mis on see õnnelikkus, mis teeb meid õnnelikuks? Me mõtleme tihti õnnest, kuid kas me teame, mida me selle all mõtleme. Osad meist arvavad, et õnn on see kui sul on raha. Mõned hoopis, et õnn on see, kui sa tunned ennast õnnelikult. Õnn on erinev, kõik oleneb inimese vanusest, tema iseloomust, tema tahtest. Väikesed lapsed arvavad, et see on õnn, kui ema ostab poest jäätist ja teeb pai. Vanemad inimesed arvavad, et õnn on see, kui nende lastelastele meeldib näiteks nende tehtud õunakook. Minujaoks tähendab õnn rahulolu endaga, ümbritsevate inimestega.

Kirjandus
thumbnail
8
doc

Mis on õnn?

Kuid vaatamata sellele, et me ei mõtiskle päevast päeva selle üle, mis on õnn, tahame ometi õnnelikud olla. Seda soovib meist enamik ja peaaegu iga päev. Millest selline ebateaduslik soov püüelda millegi poole, mis on teaduslikust diskursusest ebapädeva probleemina välja praagitud? Isegi 20. sajandi filosoofias on õnne järele küsimist pseudoprobleemiks(pseudonüüm-varjunimi) peetud, kuna sellele pole võimalik teaduslikul moel vastata. Nii on õnne küsimus saanud akadeemilises arutelus marginaalseks,

Eesti keel
thumbnail
6
docx

MIS ON ÕNN? KAS SEE ON INIMESELE KÄTTESAADAV?

LÄÄNE-VIRU RAKENDUSKÕRGKOOL Ettevõtluse ja majandusarvestuse õppetool K10 KÕ2 Lii Raudsepp MIS ON ÕNN? KAS SEE ON INIMESELE KÄTTESAADAV? Essee Õppejõud: Jelena Issajeva Mõdriku 2012 Mis on siis õnn? Seda ei oska mitte keegi defineerida, sest definitsiooni ei ole. Igavesti muutuvas maailmas ei saa leida täpset määratlust mitte ühelegi nähtusele. See, mis ühel hetkel tundub kättesaamatuna ja igatsetuna, võib kätte saades osutuda luhtunud illusiooniks. Kõik nähtused materiaalses maailmas kõiguvad kahe äärmusliku vastandi vahel. Jin- Jang põhimõte toimib kõiges ja kõigis. Selle seaduse alusel muutuvad kõik nähtused teatud aja möödudes iseenda vastanditeks

Filosoofia
thumbnail
60
docx

Mõtteterad

Sa oled nii ilus, et kui mõni tõeline printsess sind näeks, üritaks ta sind iga hinna eest tappa! Inglite jaoks pole veel suudetud sõnu välja mõelda. Tüdruk ilusate tiibadega, tüdruk nimega ingel. Kui sa vaatad peeglisse, see mõraneb, sest ta ei suuda vaadata nii ilusat inimest kui Sina! Sa oled selline nagu sa oled ja sellepärast ma sind nii väga armastangi. Sina oled päikesekiir, minu hallis taevas. Sina oled minu õnn, millele saan naeratada koguaeg. Sina oled minu väike maailm, millest ei tahaks iialgi ära minna. Maailma jaoks oled sa keegi, aga kellegi jaoks maailm! Sinu ilu paistab silma sinu headusest ja südamest. Mannekeenid ei lähe iial moest. Sa oled nii tark, et isegi õpetaja ei saa sulle midagi vastu öelda. Sa oled loogiline inimene. Kas ma ei öelnud seda juba viiendat korda ? See,kes on rahulik ei sega ennast ega teisi. Ükski vihane mees ei pea ennast ebaõiglaseks.

Kirjandus
thumbnail
4
doc

Mõtteterad(aforismid)

" N.S.Chamfort *Armastan teid kõiki isegi siis kui seda välja ei näita . *Loen kolmeni,ning silmad sulen ma .Astun katuseäärele, et pimesi hüpata.Teen seda selleks,et teaksid kuidas sind armastan! (U). Elu *Sünni ja surma vastu ei ole rohtu, ainus võimalus on vahepealset aega nautida. *Ja mis on elu? Kiirelt läbivoolav liivakell hommikuse päikese eest, varju vajuv udu, kiire askeldus, üha korduv unelm.Mis kestvus? Hetkeks peatumine, mõtteliiv. Ning õnn? Mullike vetevoolus mis haaramisel põrmustub olematuks *Elu on sibul. Seda kooritakse kihtkihilt ja vahel ajab ta nutma.. *Täna maandus must ronk mu õlale ja sosistas salaja, et elu on valelik, võlts ning ebaaus... *Elu on haigus, mis lõpeb alati surmaga.. *Elus on kaks asja, millel pole mõtet järel joosta. Liinibussid ja mehed. Oota natuke ja tuleb uus. Oota veel natuke tuleb vana ka tagasi;) *Kui oled leidnud elumõtte, siis on viimane aeg psühhiaatriga konsulteerida.

Eesti keel
thumbnail
11
docx

Tarkuseterad

.. ... tee niipalju head kui suudad ... nii paljude vahenditega kui võimalik ... kõikvõimalikul viisil ... kõikvõimalikes kohtades ... igal võimalikul ajal ... nii paljudele inimestele kui võimalik ... nii kaua kui vähegi suudad 121) 122) Kui tahad midagi leida, siis lõpeta selle otsimine. 123) 124) Inimeste maailmas ei ole midagi enesestmõistetavat. 125) 126) Kõik ei saa olla geeniused, mõni peab ju ka normaalseks inimeseks jääma. 127) 128) Ülim õnn elus on veendumus, et meid armastatakse. 129) 130) Tähtis ei ole parim olla. Tähtis on olla piisavalt hea. 131) 132) Mitte midagi, mis väärib teadmist, ei saa õpetada. 133) 134) Olge ettevaatlik maailma tõlgendamisega: see on just niisugune nagu teie arusaam. 135) 136) Kes palju teeb, see palju saab; kes vähe teeb, see vähe saab. 137) 138) Õnn on kui liblikas, mida taga ajades iialgi kätte ei saa...aga kui istud vaikselt, tuleb ta ise sinu juurde... 139)

Vabaaeg




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun