Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Mis maa toit? (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Roa nimetus
Rahvusköök
Roa lahtiseletus
Lorrane`i pirukas
Prantuse köök
Peekoni , juustu, munade ja koorega täidetud lahtine pirukas.
Foie gras
Prantsuse köök
Nuumatud hane või pardi maksast.
Pääsupesasupp
Hiina köök
Pääsupesade materjaliks kasutavad pääsukesed oma süljega kokku kleebitud meriadru.
Kevadrullid
Hiina köök
Õhuke pannkook.
Tortelliinid
Itaalia köök
Pastatooted,
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Mis maa toit #1
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-01-04 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 22 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor desperando Õppematerjali autor

Lisainfo

mõned toidud prantsusmaalt, mehhikost, hiinast, venemaalt ja itaaliast. Toitude seletused.
lorrane`i pirukas , foie gras , pääsupesasupp , kevadrullid , tortelliinid , minestrone , carpaccio , tiramisu , bruschetta , polenta , frijole , tortilla , chorizo , salsa , tacod , chilli concarne , kulebjaaka , pelmeenid , pliinid , pasha , sõrnikud

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

2
doc
Roogade tabel
3
doc
Rahvusköögid tabel toitudega
3
doc
Rahvusköökide road
193
docx
Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt
652
pdf
Asjaajamise alused
16
pptx
VENE KÖÖK
14
odt
EESTI TOIT
2
doc
Rahvusköökide võrdlustabel



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun