Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


Mille poolest erineb Itaalia,Prantsuse ja Šveitsi õhuline besee ,kuidas neid taignaid klassikaliselt nimetatakse ning valmistatakse. (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Mille poolest erineb Itaalia,Prantsuse ja Šveitsi õhuline besee ,kuidas neid taignaid klassikaliselt nimetatakse ning valmistatakse.
Munavalge ja suhkru kohtumisel , vahustamise ja kuumutamise tulemusel sünnivadki beseed – maiustused, mida inimkond on tundnud juba sajandeid .
Euroopa kokad avastasid beseevalmistamise saladuse arvatavasti XVI sajandil, esimese kirjapandud retseptini jõuti märksa hiljem, ajalooüriku tõendusel alles 1691.
BESEE
Alustame besee esimese peategelase munavalgega. Tegelikkuses on munavalge valkude 10–12% vesilahus , millele langeb üle poole kanamuna massist. Toiteväärtuselt peab munavalget
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Mille poolest erineb Itaalia Prantsuse ja Šveitsi õhuline besee-kuidas neid taignaid klassikaliselt nimetatakse ning valmistatakse #1 Mille poolest erineb Itaalia Prantsuse ja Šveitsi õhuline besee-kuidas neid taignaid klassikaliselt nimetatakse ning valmistatakse #2 Mille poolest erineb Itaalia Prantsuse ja Šveitsi õhuline besee-kuidas neid taignaid klassikaliselt nimetatakse ning valmistatakse #3
Punktid 5 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 5 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-01-12 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 12 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor decora1234 Õppematerjali autor

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

45
docx
KÕIK OLULINE TERVISLIKUST TOITUMISEST
26
docx
Toidukauba eksami kordamisküsimused ja vastused
35
docx
Eritoitumine diabeetikule
48
docx
Toidukaubaõpetuse õpimapp TOIDUKAUBAD
45
doc
Õpimapp - eritoit
68
docx
Köögileksikon
62
doc
Toiduained
44
doc
Toit





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun