Vajad abi aines Mikrobioloogia ja toiduhügieen ? Võta endale eraõpetaja

Kategoorias mikrobioloogia ja toiduhügieen leiti 5 faili

Bioloogia >> Mikrobioloogia ja toiduhügieen
Toiduainetes spoore moodustavad mikroobid
34
pdf

Toiduainetes spoore moodustavad mikroobid

2 1 Spoori moodustumine ............................................................................................................. 3 1.1 Endospoorid...

Mikrobioloogia ja... -
9 allalaadimist
Epideemiate omadused
14
doc

Epideemiate omadused

Iluravi Rahvusvaheline Erakool Kosmeetikud 2009 Anu Juurik EPIDEEMIATE OMADUSED Referaat Tartu 2009 SISUKORD SISSEJUHATUS 2 1. EPIDEEMIA 3 1.1. Epideemiliste haiguste omadused 3 1.2. Uute epideemiliste haiguste tekkimine inimestele...

Mikrobioloogia ja... - Kutsekool
13 allalaadimist
Eksootilised puuviljad
9
odt

Eksootilised puuviljad

EKSOOOTILISED PUUVILJAD Avokaado Kirjeldus Pehme kreemja ja maheda pähkli maitsega avokaado on suurepärane vili. Viljad kasvavad kõrgete (8-9 m) puude otsas. Taime nimi on ameerika pirnloorber. On palju avokaado sorte ning koore värvus võib olla rohelisest kuni peaaegu mustani, Koor võib olla krobeline või sile. Vilja keskel asub pikergune ploomikivitaoline ja kreeka pähkli suurune luuseeme, mis moodust...

Mikrobioloogia ja... - Kutsekool
23 allalaadimist
Antibiootikumid
17
odp

Antibiootikumid

ANTIBIOOTIKUMID Mis on antibiootikumid? · Antibiootikumid on peamiselt hallitusseente ja osa bakterite poolt sünteesitavad ained, mis pärsivad teiste organismide, valdavalt bakterite, elutegevust. · Tänapäeval on kasutusel palju sünteetilisi antibiootikume. Avastas... · Antibiootikumi nimega penitsiliin avastas A. Fleming 1929. aast...

Mikrobioloogia ja... - Kutsekool
10 allalaadimist
Mikrobioloogilisi toidumürgitusi põhjustavad bakterid
8
docx

Mikrobioloogilisi toidumürgitusi põhjustavad bakterid

Salmonellabakterite optimaalseks paljunemiseks sobiv temperatuur on 37 °C 1.1.1. Salmonella bongori Salmonella bongori on Salmonella perekonda kuuluv patogeenne bakter. See on kepikujuline batker, mis põhjustab seedetrakti haigust nimega salmonelloos, mida iseloomustab krambid ja kõhulahtisus. See on tavaliselt kõigesööjate pisik ja on kõige sagedamini seotud roomajatega. 1.1.2. Salmonella enterica Salmonella enterica on kepikujulised fakultatiivselt anaeroobsed bakterid ja Salmonella perekonnast. Enamik salmonelloosijuhtumeid on põhjustatud toidust mis on nakatunud Salmonella enterica-sse, kergesti nakastuvad veised ja linnud. Toores kana- ja hanimunad nakatuvad Salmonella enterica-sse esialgu munavalgesse, kuig...

Mikrobioloogia ja... - Kutsekool
12 allalaadimist