Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Mida pean jälgima enne krohvimistööde alustamist tellingutel (0)

3 HALB
Punktid
 
Säutsu twitteris

Pärnumaa kutsehariduskeskus
Kivi-ja betoonkonstruktsioonid



Kristjan Šatski
Mida pean jälgima enne krohvimistööde alustamist tellingutel
Essee





Juhendaja : Janek Klaamas




Pärnu 27.09.10
Tellingutel ja töölavadel võivad töötada arstlikult kontrollitud töötajad, kes tunnevad tellingutel ja töölavadel töötamise ohutuid võtteid.
Kuni 4 m kõrgusi tellinguid tuleb enne kasutamist kontrollida. Tehnilise vastuvõtu peab registreerima. Üle 4 m kõrgusi tuleb kontrollida pädeva komisjoni poolt. Kõiki tellingute ja töölavade põhidetaile hinnatakse nende tugevuse järgi, kogu tellingut aga püsivuse järgi. Tellingutel peavad
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Mida pean jälgima enne krohvimistööde alustamist tellingutel #1 Mida pean jälgima enne krohvimistööde alustamist tellingutel #2
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-01-25 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 32 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kristjan šatski Õppematerjali autor

Lisainfo


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

82
odt
Ehitusviimistleja eksamipiletite küsimused ja vastused
68
docx
Õiguse alused-Eksami kordamisküsimuste vastused
20
doc
SOOJUSISOLATSIOONIMATERJAL KIVIVILL
103
doc
Inseneri eksami vastused 2009
3
doc
Tellingud ja töölavad
7
docx
Töö ja keskkonnaohutus
91
doc
Eksami konspekt
98
docx
Linnuvaatlus ja uurimistöö



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun