Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


Mehaanilised omadused (kõvadus) aruanne (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Tallinna Tehnikaülikool 
 
2014/2015 õ.a 
 
 
 
 
Materjalitehnika  instituut 
Materjaliõpetuse õppetool 
 
Praktikumi  nr. 2​
 aruanne 
aines tehnomaterjalid 
 
 
 
 
 
 
 
Üliõpilane: Kristjan  Männik
 
 
Rühm: MATB11 
 
 
Esitatud: 
 
 
 
 
Töö eesmärk: 
1. Tutvuda põhiliste kõvaduse määramise meetoditega (Brinell, 
Rockwell  ja Vickers, Barcol). 
      2. Valida sobiv meetod kõvaduse 
79% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla

Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele faili TASUTA e-mailile

Vasakule Paremale
Mehaanilised omadused-kõvadus-aruanne #1 Mehaanilised omadused-kõvadus-aruanne #2 Mehaanilised omadused-kõvadus-aruanne #3 Mehaanilised omadused-kõvadus-aruanne #4
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-02-03 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 13 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Kala Kook Õppematerjali autor

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

6
pdf
Mehaanilised omadused praktika aruanne
8
doc
Materjalide mehaanilised omadused-Kõvadus
3
doc
MATERJALIDE MEHAANILISED OMADUSED Kõvadus
4
docx
Aruanne-Materjalide mehaanilised omadused-Kõvadus
3
doc
Marterjalide mehaanilised omadused - Kõvadus
6
doc
Materjalide mehaanilised omadused-Kõvadus
5
docx
Materjalide mehaanilised omadused - Kõvadus
4
docx
Mehaanilised omadused-tugevus-plastsus-sitkus





Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun