Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Majapidamiskaupade õpimapp (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Millist ahjupotti valida?

Lõik failist

Tallinna Teeninduskool


Meelika Kärner
021M

Majapidamiskaubad

Õpimapp



Õpetaja: Aive Antson


Tallinn2008

Sisukord


Metallmajapidamisnõud
Malmnõud 3
Pildid malmnõudest 4
Roostevaba terasest nõud 5
Pildid roostevabast terasest nõudest 6
Pinnatud tooted 7
Klaasnõud
Tugevdamata klaas 8
Tugevdatud klaas 9
Kristallnõud 10
Pildid kristallnõudest 11



Metallmajapidamisnõud
Malmnõud
Malmnõude hooldus ja tooraine .
Malmi põhitoorained on raud ja süsinik. Toodete valmistamisel kasutatakse põhiliselt halli malmi ehk valumalmi. Malmist valmistatakse suurepäraseid praadimis- ja hautamisnõusid. Malmnõusid tuleb pesta ilma pesemisvahendita jooksva vee all, enne esmakasutamist tuleb teha rasvapõletamine.
Sortiment :
  • Malmpott tootja: Ronneby Bruk AB MAESTRO
  • malmist ahjunõu klaaskaanega tootja: Ronneby Bruk AB MAESTRO
  • Ovaalne ahjuvorm malmist   Tootja: Gense
  • Malmpann 25 cm. puuvars madal, praepann diameetriga 25 cm, puidust käepide,
    madal (h-4,0 cm.).  Tootja: Gense
  • Tootja: Gense
    Malmist hautamispann diam.25 cm. klaaskaanega,puidust käepide.
  • Tootja: Gense:
    Malmwokpanni komplekt diam.36,5 cm. metallkaanega.
  • Tootja: Gense:
    Malmist praepann diam.25 cm., metallist käepide, kõrge(h-50 mm.,

Artikleid malmnõude kohta.
Millist ahjupotti valida?
Malmnõuga veidi rohkem «mässamist»
Malmpottide suurimaks puuduseks on nende suhteline raskus, sestap võiks nõrk naisterahvas eelistada klaaskaanega malmnõu. Malmist nõusse ei tohi
Vasakule Paremale
Majapidamiskaupade õpimapp #1 Majapidamiskaupade õpimapp #2 Majapidamiskaupade õpimapp #3 Majapidamiskaupade õpimapp #4 Majapidamiskaupade õpimapp #5 Majapidamiskaupade õpimapp #6 Majapidamiskaupade õpimapp #7 Majapidamiskaupade õpimapp #8 Majapidamiskaupade õpimapp #9 Majapidamiskaupade õpimapp #10 Majapidamiskaupade õpimapp #11
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 11 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-03-24 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 54 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor meelika5 Õppematerjali autor

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
32
doc

Konspekt väikevahendid

Sisu Sisu.............................................................................................................................................................1 NOAD........................................................................................................................................................1 LÕIKURID ja ABIVAHENDID LÕIKAMISEL......................................................................................4 KÄÄRID....................................................................................................................................................5 G/N NÕUD................................................................................................................................................7 PANNID.................................................................................................................................................. 11 KEEDUNÕUD.......................................................................

Kokk
thumbnail
15
doc

Köögis kasutatavad serveerimisvahendid

KÖÖGIS KASUTATAVAD SERVEERIMISVAHENDID Referaat Tallinn 2010 SISUKORD SISSEJUHATUS.................................................................................3 1. SERVEERIMISKÄRUD......................................................................4 2. LAUANÕUD..........................................................................................4 3. TOIDURIISTAD...................................................................................9 KOKKUVÕTE.............................................................................................................11 KASUTATUD KIRJANDUS......................................................................................12 Lisa 1. Pildid.................................................................................................................13 2 SISSE

Toitlustus
thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4  Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4  Kiirtoiduettevõtted 6  Kohvikud 8  Sööklad ja teised suurköögid 10  Restoranid 13  Baarid 19  Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused

Analüüsimeetodid äriuuringutes
thumbnail
193
docx

Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

turismiettevõtluse spetsialiseerumise lõpueksami märksõnad Teeninduspsühholoogia 1. Teenindusühiskonna ja majanduse areng Teenindusühiskonna tekke ja kasvu peamised põhjused tulenevad ühiskonna ja töömaailma muutustest: Kasvav jõukus ­ suurem nõudlus teenuste järele nagu kodu koristamine, akende pesemine jm mida varem tehti ise. Vaba aja väärtustamine ­ suurem nõudlus reisi, SPA, toitlustusteenuste järele. Suuremad eluootused ­ suurem nõudlus hooldekodude ja tervishoiuteenuste järele Vajaduse kasv teeninduslike oskuste järele. Toodete suurem kompleksus ­ suurem nõudlus remondi ja parandusteenuste järele. Kasvav komplitseeritus igapäevaelus ­ suurem nõudlus abielunõustajate, advokaatide, maksunõustajate, töönõustajate järele. Kasvav tähelepanu ökoloogiliste ja säästva arengu küsimustele ­ suurem nõudlus. bussiteenuste ja autorendi järele isikliku auto kasutamise a

Turismiettevõtlus



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun