Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


Lillkapsapüreesupp (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris

Overview

bruto -> neto ->hind
neto->bruto->hind

Sheet 1: bruto->neto->hind


Toidu nimetus:

Ühe portsjoni kaal:
Vajaminev kogus ( portsjonite arv):
Sisesta brutokaalud!!!
Toorained ühik (kg, l, tk) 10 BRUTO Külm-töötlus-kao % 10 NETO 1 BRUTO 1 NETO Vaja-mineva koguse BRUTO Vaja-mineva koguse NETO Ühiku hind KM-ta, eurodes Koguse maksumus KM-ta, eurodes, 10 portsjoni kohta
0.000 0.000 0.000 0.000 0.000
0.00 €
0.000 0.000 0.000 0.000 0.000
0.00 €
0.000 0.000 0.000 0.000 0.000
0.00 €
0.000 0.000 0.000 0.000 0.000
0.00 €
0.000 0.000 0.000 0.000 0.000
0.00 €
0.000 0.000 0.000 0.000 0.000
0.00 €
0.000 0.000 0.000 0.000 0.000
0.00 €
0.000 0.000 0.000 0.000 0.000
0.00 €
0.000 0.000 0.000
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
Lillkapsapüreesupp #1 Lillkapsapüreesupp #2 Lillkapsapüreesupp #3 Lillkapsapüreesupp #4 Lillkapsapüreesupp #5 Lillkapsapüreesupp #6
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 6 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-01-27 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 8 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor susannerajang Õppematerjali autor

Lisainfo


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

308
xlsx
Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1
3
xls
Palga bruto-Neto arvutamine
17
doc
Toitumisõpetus
652
pdf
Asjaajamise alused
14
doc
3 päeva menüü
23
xlsx
Toiduainete töötlemiskaod ja muu
17
doc
Ürituseplaneerimine
56
doc
Esimese kursuse koka eksami aruanne





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun