Koos alustassidega on kuumade jookide ja osade
suppide serveerimiseks.
Kohvitassid võivad olla kolmes suuruses: mokatass
mahuga 10cl, keskmine kohvitass 1516cl, suur
kohvitass kuni18 cl
Teetass maht on 2025 cl väiksematest juuakse
lahjemat piimaga kohvi ja kakaod.
Puljongitassmaht 2540cl, selles serveeritakse
puljongit, püreesuppe ja peenemaks tükeldatud
toiduainetest suppe. Puljongitassid võivad olla ühe või
kahe sangaga.
KruusidServeeritakse firmajooke ja piima,
mille juurde alustassid ei kuulu.
Puljongitass
Teetass
VAAGNAD
Võivad olla ümmargused ja nelinurksed,
jalaga või ilma.
Neis võib veel serveerida naturaalseid
köögivilju, röstituid saiakuubikuid ja
toidujääd.
Mahtuvus on 16 portsjonit.
Väikestes kaussides loputatakse aga sõrmi,
kui serveeritakse toite.
Serveeritakse jooke, salateid, puuja
KÖÖGIS KASUTATAVAD SERVEERIMISVAHENDID Referaat Tallinn 2010 SISUKORD SISSEJUHATUS.................................................................................3 1. SERVEERIMISKÄRUD......................................................................4 2. LAUANÕUD..........................................................................................4 3. TOIDURIISTAD...................................................................................9 KOKKUVÕTE.............................................................................................................11 KASUTATUD KIRJANDUS......................................................................................12 Lisa 1. Pildid.................................................................................................................13 2 SISSE
Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4 Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4 Kiirtoiduettevõtted 6 Kohvikud 8 Sööklad ja teised suurköögid 10 Restoranid 13 Baarid 19 Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused
turismiettevõtluse spetsialiseerumise lõpueksami märksõnad Teeninduspsühholoogia 1. Teenindusühiskonna ja majanduse areng Teenindusühiskonna tekke ja kasvu peamised põhjused tulenevad ühiskonna ja töömaailma muutustest: Kasvav jõukus suurem nõudlus teenuste järele nagu kodu koristamine, akende pesemine jm mida varem tehti ise. Vaba aja väärtustamine suurem nõudlus reisi, SPA, toitlustusteenuste järele. Suuremad eluootused suurem nõudlus hooldekodude ja tervishoiuteenuste järele Vajaduse kasv teeninduslike oskuste järele. Toodete suurem kompleksus suurem nõudlus remondi ja parandusteenuste järele. Kasvav komplitseeritus igapäevaelus suurem nõudlus abielunõustajate, advokaatide, maksunõustajate, töönõustajate järele. Kasvav tähelepanu ökoloogiliste ja säästva arengu küsimustele suurem nõudlus. bussiteenuste ja autorendi järele isikliku auto kasutamise a
Kõik kommentaarid