Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


Lambaliha küpsetamise rituaal (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Lambaliha küpsetamise rituaal

Sügise süvenedes suureneb isu korralike liharoogade järele. Turul lihakaupmeestega juttu tehes selgub muuhulgas , et oleme hakanud lambaliha rohkem sööma.

Hinnas on noorte alla aastaste lammaste ehk siis tallede liha. Välimuselt on talleliha heledama roosa värvusega, vanema lamba liha on märksa tumedam , isegi tumepunase tooniga. Mida vanema looma lihaga on tegu, seda suurem on tõenäosus, et liha ümbritseval rasvakihil on spetsiifiline villalõhna meenutav aroom . Lambarasvale on omane ka kiire hangumine jahtumisel. Seepärast tasub lambalihast road serveerida
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Lambaliha küpsetamise rituaal #1 Lambaliha küpsetamise rituaal #2
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-01-28 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 2 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor indrek.vaasma Õppematerjali autor

Lisainfo

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

133
ppt
Liharoad
20
doc
Liha ja lihatooted - referaat
16
doc
Toidukaubagrupp
12
docx
Gruusia köök
23
doc
Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2
20
pdf
Rasedusaegne rauaaneemia- toidusoovitused-isud-vitamiinid-mineraalid-rauarikas menüü
12
doc
Liha kasutamine erinevates köökides
15
doc
Vürtsid





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun