Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Lahuse kontsentratsiooni määramine (2)

4 HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris
Töö eesmärk
Happe ja leelise lahuste kontsentratsiooni määramine tiitrimisega .
Kasutatavad ained ja töövahendid
Uuritava kontsentratsiooniga HCL lahus, täpse kontsentratsiooniga NaOH lahus, indikaatorid fenoolftaleiin (ff) ja metüülpunane (mp).
Koonilised kolvid (250 cm3), 2 büretti (25 cm3), pipett (10 cm3)
Töö käik
Happe kontsentratsiooni määramiseks võtsime kindla kontsentratsiooniga NaOH
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-11-24 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 80 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kr1stjann Õppematerjali autor

Lisainfo

Lahuse kontsentratsiooni määramine, protokoll valmis, vaja ainult enda katsete tulemused asemele panna
lahuse kontsentratsiooni määramine , keemia ja materjali õpetus , protokoll 2

Mõisted


Kommentaarid (2)

Panic profiilipilt
Panic: Hasti tehtud, aitah!
15:44 04-10-2012
cassandra99 profiilipilt
cassandra99: Hea materjal :)
17:37 16-09-2012


Sarnased materjalid

3
docx
Lahuse kontsentratsiooni määramine
4
docx
Lahuse kontsentratsiooni määramine
2
docx
Laboratoorne töö 2 - Lahuse kontsentratsiooni määramine
12
doc
Lahuste valmistamine-kontsentratsiooni määramine
14
docx
Lahuste valmistamine-kontsentratsiooni määramine
6
docx
Soolhappelahuse valmistamine ja kontsentratsiooni määramine
4
pdf
Lahuste valmistamine-kontsentratsiooni määramine
6
docx
Happe ja leelise lahuste kontsentratsiooni määramine tiitrimisega



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun