Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Labor 1 raport (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
  • Töö eesmärk.
    Antud töös leidisn NaCl protsendilise sisalduse liiva-soola segus. Esmalt lahustasin liiva-soola destileeritud vees. Filtreerisin antud segu ja mõõtsin filtraadi tiheduse. Filtraadi tiheduse ja massi järgi arvutasin keedusoola järgi. Saadud andmete järgi arvutasin keedusoola protsendilise sisalduse algsegus.
  • Kasutatud mõõteseadmed, töövahendid ja kemikaalid .
    Mõõteseadmed : mõõtesilinder 250 cm3, areomeeter .
    Töövahendid : keeduklaas , klaaspulk, lehter , kooniline kolb ,
  • 80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
    Labor 1 raport #1 Labor 1 raport #2
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2011-11-17 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 21 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor echo Õppematerjali autor

    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


    Sarnased materjalid

    2
    docx
    Labor 3 raport
    2
    docx
    Labor 2 raport
    2
    docx
    Labor 4 raport
    2
    doc
    Labor 3 protokoll
    2
    doc
    Labor 2 protokoll
    2
    doc
    Labor 4 protokoll
    2
    docx
    -Lahuse valmistamine tahketest ainetest-ainete eraldamine segust-kasutades nende erinevat lahustuvust-keedusoola protsendilisuse määramine liiva–soola segus
    4
    docx
    TTÜ Keemia alused laboratoorne töö 2 - NaCl sisalduse määramine liiva ja soola segus



    Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
    Kasutajanimi / Email
    Parool

    Unustasid parooli?

    UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
    Pole kasutajat?

    Tee tasuta konto

    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun