Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Köögis kasutatavad praadimisvahendid(pannid) (0)

1 HALB
Punktid
Vasakule Paremale
Köögis kasutatavad praadimisvahendid pannid #1 Köögis kasutatavad praadimisvahendid pannid #2 Köögis kasutatavad praadimisvahendid pannid #3 Köögis kasutatavad praadimisvahendid pannid #4 Köögis kasutatavad praadimisvahendid pannid #5 Köögis kasutatavad praadimisvahendid pannid #6 Köögis kasutatavad praadimisvahendid pannid #7 Köögis kasutatavad praadimisvahendid pannid #8 Köögis kasutatavad praadimisvahendid pannid #9 Köögis kasutatavad praadimisvahendid pannid #10
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-11-24 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 17 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor MissBeauty Õppematerjali autor
Väga põhjalik referaat pannidest. Referaadis saab teada millised materjalid on pannidel kõige paremad , kuidas neid hoida , hooldada ja puhastada. Lisas on pildid ja viited kindlatele lehekülgedele kust infot sain.

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
12
ppt

Profipannid

Profipannid Sandra Taniel 21.01.2010 Tööplaan (kasutus, ehitus) Pann on köögiriist, mida kasutatakse toiduainete kuumtöötlemiseks- praadimiseks. Tavaline pann kujutab enesest madala servaga ümmargust metallanumat, mille külge on käepidemena kinnitatud vars, kuid pann võib olla ka varreta. Varreta panni tõstmiseks kasutatakse eemaldavat vart ehk panninäpitsat. Milliseid panne valmistatakse? Valmistatakse palju erinevaid panne: Praepannid Bliinipannid (pannil on 4- kordne profiteflon sisekate, see sobib ka munapanniks) Flambeerimispannid Ahjupannid Wok- pannid (terasest käepidemega) Crepespann (pannkoogipann, millel on 4- kordne profiteflon sisekate) Hea ja halb töövahend Alumiiniumist teflonpann on küll hea töövahend,

Kokandus
thumbnail
32
doc

Konspekt väikevahendid

Ülekuumenenud nõu pinnakatte värv muutub ja selle külgevõtmatus väheneb. Teflon ei kannata tühjana kuumutamist ega suurt temperatuuri kõikumist ( kuumana külma vee alla ) Tefloniga kaetud nõud ei sobi toidu säilitamiseks Tefloni eeliseks on tervislik toiduvalmistamine, kuna on võimalik praadida ilma rasvata või väga väikese rasva kogusega, toit ei kõrbe nii kergesti põhja ja neid nõusid on kerge hooldada. Flambeerimispann kasutatakse toitude flambeerimiseks, pann on valmistatud paksust, roostevaba terasega vooderdatud vasest, juhib hästi soojust ja talub kõrgeid temperatuure ­ 1000 kraadi. Pesemisel mitte kasutada küürimisvahendeid ega karedaid pesemiskäsnu. Vasest nõude puuduseks on aeg-ajalt hooldamise, puhastamise vajadus, sest vask oksüdeerub õhu käes ning vajab ilukuurina läikimahõõrumist, selleks võib kasutada soola ja sidrunit. Röstimispann pann on valmistatud malmist, ümara või.

Kokk



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun