Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse Registreeri konto

Köögi hügieen (0)

1 Hindamata
Punktid
Vasakule Paremale
Köögi hügieen #1 Köögi hügieen #2 Köögi hügieen #3 Köögi hügieen #4 Köögi hügieen #5 Köögi hügieen #6 Köögi hügieen #7 Köögi hügieen #8 Köögi hügieen #9 Köögi hügieen #10 Köögi hügieen #11 Köögi hügieen #12 Köögi hügieen #13 Köögi hügieen #14 Köögi hügieen #15 Köögi hügieen #16 Köögi hügieen #17 Köögi hügieen #18 Köögi hügieen #19
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 19 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-03-03 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 91 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor L P Õppematerjali autor

Märksõnad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
20
pdf

Toiduhügieen

SEE ON:  Toiduainete saastumise ärahoidmine  Tervistkahjustavate mikroorganismide paljunemise ärahoidmine  Tervistkahjustavate mikroorganismide hävitamine TOIDUHÜGIEEN Inimesed Toiduaine Ruumid, seadmed, vahendid *personali hügieen *turvaline varustaja *ruumide planeering *tööriietus *toiduaine omadused, seadmete, vahendite *koolitus säilitamine valik *toidu valmistus- ja *hooldus, puhastus säilitusviisid *desinfitseerimine

Toiduohutus
thumbnail
27
doc

TOIDUHÜGIEEN

täitmine tema kontrollitavas toidukäitlemisettevõttes TOIDUAINE- aine, mida kasutatakse kas söögiks või joogiks töötlemata kujul või toorainena toidukauba või roa valmistamisel. TOIT- toiduaine, toidukaup, roog TERVIST OHUSTAVAD TEGURID: · looduslikud mürkained · toidu lisaained · valed toitumisharjumused · keskkonna saastatus · patogeensed mikroorganismid TOIDUHÜGIEENI MÄÄRAVAD TEGURID: 1. Inimesed · Personali hügieen · Tööriietus · Koolitus 2. Toiduaine · Turvaline varustaja · Toiduaine omadused, säilitamine · Toidu valmistus-ja säilitusviisid · Toidu-ja toidunõude "ringlusteed" (lõikelauad, seadmed) · Serveerimine · Toidujäätmete õige majandamine 3. Ruumid, seadmed, vahendid · Ruumide planeering · Seadmete, vahendite valik · Hooldus, puhastus, desinfitseerimine · Kahjurite kontroll KÄITLEMISETTEVÕTTE

Toitumise alused
thumbnail
27
doc

Puhastusained

Tallinna Teeninduskool Olga Komleva Rühm: 021MT PUHASTUSAINED Juhendaja: Heikki Eskusson Puhastusained Olga Komleva 021MT Tallinn 2008 2 Puhastusained Olga Komleva 021MT Sisukord Sissejuhatus....................................................................................................................4 Eres nahkesemete hooldusvahend 500 ml spray............................................................ 5 Lubjasette ja rooste eemaldaja....................................................................................... 6 Vinyl & Linoleum Cleaner.............................................................................................7 ORO dushikabiini puhastusvahend................................................................................ 8 Mr. Muscle vannitoa puhastus

Puhastusteenindus
thumbnail
3
odt

Pinnakattematerjalid, KT

III Arvestuslik töö. 1. Leia vastavale pinnakattematerjali tüübile sobiv kirjeldus ja puhastus-hooldus (ained, meetodid, töövahendid) Materjal Jrk nr Pinnakattematerjali kirjeldus Puhastus-hooldus-kaitse 1. LINOLEUM 3 Hea soojapidavus, kuiva ruumi pH 6-8, Nõrk puhastusaine, vähe kattematerjal, vastupidav, suur vett. Kuiv/vähe niiske kulumiskindlus, eriti kõvadel puhastamine. Hooldus veel puuliikidel, poorsus, tundlik baseeruva õliga või lahustil löökidele, torgetele. baseeruva õliga 2. TEKSTIIL- 10 Koostisained: kvarts, savi, liiv, Neutraalne puhastusaine, pH 2- VAIBAD värvained. Kuivpressimismeetod ­ 11, mehaaniline töötlemine, kahhel. Märgpressimismeetod ­ puhastamin

Hotelliteenindus
thumbnail
638
pdf

Eesti eluasemefondi puitkorterelamute ehitustehniline seisukord ning prognoositav eluiga

EHITUSTEADUSKOND Eesti eluasemefondi puitkorterelamute ehitustehniline seisukord ning prognoositav eluiga Uuringu lõpparuanne Ehituskonstruktsioonid Ehitusfüüsika Tehnosüsteemid Sisekliima Energiatõhusus Tallinn 2011 EHITUSTEADUSKOND Eesti eluasemefondi puitkorterelamute ehitustehniline seisukord ning prognoositav eluiga Uuringu lõpparuanne Targo Kalamees, Endrik Arumägi, Alar Just, Urve Kallavus, Lauri Mikli, Martin Thalfeldt, Paul Klõšeiko, Tõnis Agasild, Eva Liho, Priit Haug, Kristo Tuurmann, Roode Liias, Karl Õiger, Priit Langeproon, Oliver Orro, Leele Välja, Maris Suits, Georg Kodi, Simo Ilomets, Üllar Alev, Lembit Kurik

Ehitusfüüsika
thumbnail
10
odt

Köögis kasutatavate pinnakattematerjalide puhastamine ja hooldus

TALLINNA TEENINDUSKOOL Merilin Jürine 011K KÖÖGIS KASUTAVATE PINNAKATTEMATERJALIDE PUHASTAMINE JA HOOLDAMINE Referaat Juhendaja: Heikki Eskusson Tallinn 2011 Merilin Jürine Köögis kasutavate pinnakattematerjalide puhastamine ja hooldamine SISUKORD 1. SISSEJUHATUS.....................................................................................................................3 2. MUSTUS................................................................................................................................4 2.1 KEEMILISE KOOSTISEGA MUSTUS..................................................................4 2.2 ORGAANILINE MUSTUS......................................................................................4 2.3 PINNALE KINNISTUV MUSTUS.....................................................

Puhastusteenindus
thumbnail
31
doc

Toiduhügieenikoolitus käitlemisettevõttes

Toiduhügieenikoolitus käitlemisettevõttes (1) Käitleja peab koostama käitlemisettevõttele töötajate toiduhügieenikoolituse kava, milles nähakse ette koolituse eesmärgid, maht, sagedus ja kord (2) Koolituskava alusel korraldab käitleja perioodiliselt töötajate tööülesannetele vastavat toiduhügieeni-koolitust ja hindab töötajate toiduhügieenialaseid teadmisi. (3) Koolituskava täitmist jälgib järelvalveametnik, kellel on õigus teha ettepanekuid koolituskava muutmiseks ja täitmiseks ning anda selgitusi selle koostamise kohta. VÄLJAVÕTE Toiduseaduses on sätestatud, et kõigis toidukäitlemisettevõtetes peab olema koostatud enesekontrolliplaan. Enesekontrolliplaanis on kirja pandud toidukäitlemisettevõtte toiduhügieenialane koolituskava, kus on ettenähtud koolituse eesmärk, maht, sagedus ja kord. Vastavalt sellele peavad kõik toidukäitlejad läbima vastavalt oma töö iseloomule toiduhügieenikoolituse. Toiduhügieenikoolituse ka

Toiduhügieen
thumbnail
8
docx

Puhastamine. Teema 2. Pinnad 1

Puhastamine. Teema 2-Pinnad 1 Kordamisküsimused Kordamisküsimused Lakitud puitpinnad 1. Loetle kohti, kus kasutatakse lakitud puitpindu. Kastutakse lae, seinad, mööbel, akanaraamid. 2. Kuidas puhastad lakitud puitpindu? Igapäevasel hooldusel pinda puhastatakse õrnniiske või niiske lapi ja neutraalse puhastusaine lahusega. Suurpuhastusel puhastatakse pinda nõrga leeliselise pesulahusega ja pehme harjaga. Loputatakse ja kuivatatakse. Plekkide eemaldamiseks võib kasutada lahustit sisaldavaid vahendeid või mööbli puhastamiseks ettenähtud mööblivaha. Puhastada ühtlaste, järjepidevate tõmmetega, sest ebaühtlane töö põhjustab ebaühtlase läike. Lakitud mööblit hooldatakse mööblivahaga. 3. Mis kahjustab lakitud puitpindu? Lakitud pinda kahjustavad  leeliselised ja happelised puhastusained  kriimustavad küürimisained ja hõõrdepesurid  pikaajaline vee mõju 

Puhastusõpetus



Lisainfo

See on slaidshow!

Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun