Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Kõne unistustest ja edu võtmest (0)

5 VÄGA HEA
Punktid
Elu - Luuletused, mis räägivad elus olemisest, kuid ka elust pärast surma ja enne sündi.

Esitatud küsimused

  • Mida mina teen oma eluga?
  • Kuhu tegelikult tahan?
  • Kuid milline on üldse edu saavutamiseks vaja minev võti?

Lõik failist

Lugupeetud kursusekaaslased ning õpetaja. Täna räägin teile unistuste poole püüdlemisest ning edu võtmest. Kuidas saada üle mõttest, et ei ole mõtet proovida.
Ameerika kirjanik ja ettevõtja, Timothy Ferriss, on öelnud: “Kõigi oluliste asjade puhul on ajastus alati vale. „Teen seda kunagi hiljem“ on ütlus, mis viib teie unistused koos teiega hauda kaasa.”
Igaüks otsib endale vahel vabandusi: ma olen liiga nõrk; liiga aeglane; pea valutab; vihma sajab; ei saa, sest mu lemmiksari käib; on liiga hilja; sorry , ma olen väsinud.. see loetelu võiks ilmselt jätkuda lõputult. Taolised mõtted aga takistavad meid uute asjade eest. Tõelised unistused ei saa sedasi mitte kunagi reaalseks.
Iga päev on meile kõigile

Kõne unistustest ja edu võtmest #1 Kõne unistustest ja edu võtmest #2
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2018-10-28 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 8 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor getu_fetu Õppematerjali autor
Ameerika näitleja Roger Smith on öelnud, et ära satu tulevikku kogemata, loo oma tulevik ise. Iga inimene peaks endalt küsima, mida mina teen oma eluga? Kas ma annan praegu piisavalt, et jõuda sinna, kuhu tegelikult tahan? Kas ma olen nõus andma endast kõik? Elu tuleb elada täna, mitte loota selle peale, et homme on aega küll. Alustage täna, mitte homme või järgmisel nädalal.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
1
doc

Motiveeriv kõne

Ameerika kirjanik ja ettevõtja, Timothy Ferriss, on öelnud: "Kõigi oluliste asjade puhul on ajastus alati vale. ,,Teen seda kunagi hiljem" on ütlus, mis viib teie unistused koos teiega hauda kaasa." Igaüks otsib endale vahel vabandusi: ma olen liiga nõrk; liiga aeglane; mul pea valutab; vihma sajab; ma olen allergiline; ma ei saa, sest mu lemmiksari käib; mul on juba üks kohtumine esmaspäeval; on liiga hilja; liiga pime; liiga külm; see on ohtlik; sorry, mul ei ole ratast; ma olen väsinud.. see loetelu võiks ilmselt jätkuda lõputult. Taolised mõtted aga takistavad meid uute asjade eest. Tõelised unistused ei saa sedasi mitte kunagi reaalseks. Martin Luther on öelnud: "Kui ka maailma lõpp tuleks homme, tahan ma täna istutada õunapuu." Tänane päev on meile kõigile kingitus, seepärast ei saa kõike visata homse varna ja loota, et just siis alustan midagi uut. Taolised lubadused, et järgmisest nädalast hakkan tervislikult toituma ja uuel aastal ma enam ei suit

Kirjalik eneseväljendus eesti keeles,...
thumbnail
1
docx

Milline on edu valem?

Milline on edu valem? Tänapäeva maailmas elab palju väga edukaid inimesi, kes on oma tööga kogunud endale suure varanduse ja saavad nüüd muretult vanaduspõlve veeta. Suuremal osal neist inimestest ei ole rikkus tulnud lihtsalt. Oma elu alguspäevi on nad veetnud rasket tööd tehes, et teenida oma perele või endale ära elamiseks vajalik raha. Kahjuks ei ole kõik nad olnud edukad ja on mingi hetk langenud tagasi alguspunkti kust nad alustasid. Milline on siiski edu valem ja mis teeb eduka inimese edukaks ning miks kõigil ei ole võimalust edukaks saada? Mõeldes maailma rikkaimate inimeste peale nagu Bill Gates või Richard Branson, tekib küsimus: mille poolest on nemad erilisemad, et nende idee läbi lõi ja saavutas edu. Vastus sellele peitub nende heas ärivaistus. Kaasa aitab ka see kui olla õigel ajal õiges kohas. Väga paljud inimesed on õnnistatud ka hea kõnevaistuga. Jutt justkui jookseb neil ise huultelt. Üks

Eesti keel
thumbnail
9
doc

Mõtteterade kogumik

Sind nähes on mu soov juba täitunud. I never dreamed that I'd meet somebody like you. Good friends are like condoms, always protecting you. Best friends are like viagra, lift you up when you're down. Live each day as if it's your last, one day it will be. Unistus koosneb elust. Kui sa ei elaks, siis sa ei saaks ka unistada! Hästi ajastatud vaikus on mõjuvam kui kõne. Me ei peaks elama mitte ainult nii, nagu sureksime homme, vaid ka nii, nagu võiksime elada veel sada aastat. Õnn pole eesmärk, õnn on eluviis. Karmid sõnad teevad haiget, kuid vaikus murrab südameid. Elu on nagu väikese lapse särk, lihtne ja sitane. Armastada tähendab lakata elamast eneses, selleks et elada teises olevuses.

Mõjutamise psühholoogia
thumbnail
60
docx

Mõtteterad

tagastad. KURBUS/VALU: Ärge valage värskeid pisaraid vanade kurvastuste peale! Elu ilma valuta ja kurbuseta, pole see õige elu. Parim kättemaks vihale, on naer! Ma pole pika vihaga - maksan kätte ja unustan! Kurbuse kõige kõrgemal astmel pisarad puuduvad. Kui see oleks paljalt valu, ta sulaks läpipaistvaiks pisaraiks, peegeldades oma sisimat saladust ilma ühegi sõnata. Vihasena võib pidada parima kõne, mida kunagi kahetseda tuleb. Mitmekordse haiget saamise tulemuseks on usalduvuse kadumine Kunagi ära ole oma valuga üksi, sest kui kellegile räägid, on valutum. Vahel naeratad ka siis, kui süda tegelikult nutab. Kui sa pole kunagi kurb, siis sa pead end muutma, sest inimene, kes pole kunagi kurb, sel pole ka süda. See võltsnaeratus varjab pisaraid, mis mu südames jõgedena voolavad. Kurbuse varjamiseks on mul rõõmus suu ja silmad, mis säravad kas naerust, pisaratest või alkoholist.

Kirjandus
thumbnail
3
doc

Mis on edu saladus?

Mis on edu saladus? Edu võib mõista mitmeti. Paljudel inimestel seostub edukusega esmalt just suur palganumber ja kallis auto. Tegelikkuses on see vaid jäämäe tipp. Raha aitab vaid olla sõltumatu ning annab julgust oma unistuste poole pürgida. Julgus unistuse poole pürgida on kindlasti üks tugevate ja edukate inimeste tunnusjoon. Sageli inimesed mõtlevad, et milleks unistada, kui mu unistused nagunii ei täitu. Edukad nii ei mõtle, nad ei mata unistusi maha, vaid leiavad võimalusi kuidas oma unistusi teoks teha. Vahel nad põruvad ja vahel nad pälvi- vad õnne. Kuid isegi kui nad põruvad on nad lõppkokkuvõttes siiski võitjad, sest nad vähemalt proovisid, mitte ei andnud kohe alla ega loobunud proovimast.

Kirjandus
thumbnail
2
docx

Unistada on mõnus

Millest unistus koosneb? Unistus koosneb elust, kui sa ei elaks, siis sa ei saaks unistada...kuigi vahel, soovime, et unistus teoks saaks! Ning vahel tundub, et see ei juhtu iialgi. Unistused näivad võimatuna siis kui on aeg minna edasi ja mitte neile mõelda! Unistused jäävad vaid unistusteks. Unistustele ei saa muud nime ja tähendust panna, sest unistused on ja jäävad ka unistusteks. Ning keegi ei saa neid muuta. Inimesed ei peaks teiste ea-kaaslaste unistuste üle naerma, sest neil on vähemalt tõelised ja tahetavad unistused olemas, mida näiteks münel inimesel üldse ei ole. Ega ainult väikesed kaasmaalased ei unista. Kui ka täiskasvanutel ja eakate südames peitub kindlasti vähemalt üks pisikene unistus. Ja see pole üldse lapsik mõtteviis. Me ei peaks kunagi loobuma, sellest mida tõesti tahame teha. Kuna suurte unistustega inimene on võimsam kui kõigi faktidega inimene.

Eesti keel
thumbnail
21
doc

Kokkuvõte R.S Sharma raamatust

Kui hakkad pidama inimesi kasumist tähtsamaks, oled saavutanud midagi veel enamat nende südame võitmisest. Oled nende usalduse ära(77) teeninud. Usaldusväärsena mõjumise saladus on olla usalduse vääriline. Visioon peab olema ka kokkulangev töötajatega ehk nende huvide ja südametega. Pead neile näitama, et aidates sultulevikusihte saavutada, jõuavad nad ühtlasi ka omaenda tulevikusihtideni. Nad näevad et hoolid nende lootustest ja unistustest ning siis tuleb ka usaldus sinu vastu. Aga usaldusele eelneb ausus, siirus on inimestele juba kaugele tunda. Vabastamine-juht peab olema inimlike annete vallapäästja, mitte piiraja.Ta peab andma võimalikult raskeid ülesandeid, et inimesed saaksid töö kaudu areneda.Kui inimesed tunnevad end suurepäraselt, annavad nad ka suurepäraseid tulemusi. Kurb tõde on,et inimestel pole aimugi, kui talendikad ja võimekad nad on. Nad pole

Ühiskond
thumbnail
84
odt

Mõtteterad.

Kõige hullem viis kedagi igatseda on olla tema kõrval ja teada, et sa ei saa teda kunagi. Selle asemel, et igatseda vanu aegu, tuleks võtta kõik praegusdest aegadest, sest ka need muutuvad ajapikku vanadeks aegadeks ja siis on meil mida mäletada. Igatsus armsa sõbra vastu tunned alles siis, kui olete lahkunud. Vahepeal igatsen Sind nii palju, et mul hakkab paha. Inimesed, kes tõeliselt igatsevad on hoopiski teistsugused, nemad ei ütle välja seda, just nemad istuvad keskööni üleval, just need püüavad sõprade juures naerda, käivad mälestustemaal ning tänu sellele on igatsus nii tohutult valus neile! Igatsen sind hoolimata sellest, et sa murdsid igaveseks mu südame. Igatsedes ei suuda olla Mina ise, pole isu, ei maga, ei taha midagi... nagu oleks haigus keha vallutanud. Keegi ei saa minna tagasi ja alustada uuesti algusest, kuid igaüks saab alustada täna ja teha uue lõpu. Mäletad, kuidas sa naeratasid mulle esimest korda? Mina istusin pingil, sina istusid uk

Kirjandus




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun