Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

KÕNE - Kõige tähtsam küsimus? (1)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuid mida teha siis kui pole eesmärki sihti?

Lõik failist

KÕNE - Kõige tähtsam küsimus #1
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-02-10 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 43 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kirsipunane Õppematerjali autor

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
6
doc

Tsitaadid

" (Beth Mende Conny) · "Raamatud on nagu peegel. Kui vaatab sisse eesel, ei saa sealt peegelduda ingel." (A. Schopenhauer) 1 · "Saatanat petta pole patt." (Daniel Defoe) · "Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude." (Benjamin Franklin) · "Siiski jääb elu kõigi aegade kõige suuremaks aardeks." (Euripides) · "Sõja ajal seadused vaikivad." (Cicero) · "Suur leek süttib pisikesest sädemest." (Dante) · "Ta liigub siiski." (Galileo Galilei) · "Tähtis pole võit, vaid osavõtt." (Pierre de Coubertin) · "Tark armastab õppida, aga loll õpetada." (Anton Tsehhov) · "Tõelist sõpra tuntakse hädas" (Cicero) · "Tormid sunnivad tammesid ajama oma juuri sügavamale." (George Herbert) · "Vägivald on rumaluse viimane võimalus

Eesti keel
thumbnail
4
doc

Tsitaate kirjandiks

" (Paul Ehrlich) · "Meie elu on selline, missugused on meie mõtted." · "Elu eesmärk on enesearendamine." (Oscar Wilde) (Marcus Aurelius) · "Elu ilma pidudeta on nagu pikk teekond ilma · "Milleks raha? Sa oled saavutanud edu, kui hommikul vahepeatusteta." (Demokritos) tõused ja õhtul heidad magama, aga kogu vahepealse aja · "Elu on nagu teater, sest kõige suuremad kelmid tegeled sellega, millega tahad." (Bob Dylan) istuvad sageli kõige parematel kohtadel." (Aristophanes) · "Millele sa vastu paned, paneb vastu sulle." (Carl Jung) · "Et kurjus saaks võidutseda, selleks piisab heade · "Minu parim sõber on see, kes toob minus esile inimeste tegevusetusest." (Edmond Burke) parima." (Henry Ford)

Kirjandus
thumbnail
9
doc

Tsitaate kirjandiks

ära teeninud." (George Bernard Shaw) · "Eksimine on igale inimesele loomulik, kuid mitte keegi peale rumala ei eita kangekaelselt oma vigu." (Aristoteles) · "Eksimine on inimlik, kuid selleks, et asju tõeliselt sassi ajada, on vaja arvutit." (Paul Ehrlich) · "Elu eesmärk on enesearendamine." (Oscar Wilde) · "Elu ilma pidudeta on nagu pikk teekond ilma vahepeatusteta." (Demokritos) · "Elu on nagu teater, sest kõige suuremad kelmid istuvad sageli kõige parematel kohtadel." (Aristophanes) · "Et kurjus saaks võidutseda, selleks piisab heade inimeste tegevusetusest." (Edmond Burke) · "Et otsite sinilindu, kallid lapsed, siis harjutage endid armastama ka halle linde, keda te oma teel leiate." (Maeterlinck) · "Ettekujutlus on kõik, see on pilt meile tulevatest kogemustest." (Albert Einstein) · "Filmitäht on inimene, kes istub istub paduvihma käes oma suhkrust toolil. (Marlon Brando)

Kirjandus
thumbnail
7
docx

Aforismid ja autorid

noorustsäilitava hinge koosmõju. Naise esimest halli juuksekarva näitab talle tema sõbranna. Maja kaunistuseks on sõbrad, kes seda külastavad. R. W. Emerson Ilu on jõud, naeratus tema mõõk. C. Reade Kui armastus pöörab maailma, siis huumor on pöörlemistelg. Iga päev on lehekülg sinu eluloas. Araabia vanasõna Õnnelik on see, kes on õnnelik oma kodus. L. Tolstoi Kõige vanem sõprus peab olema kõige armsam nagu kõige vanem vein. (Cicero) Vanasti oli mul palju muresid ja mul polnud kunagi igav. Mured on hea meelelahutus. (A. France) Parem on olla rikas ja terve kui vaene ja haige. (Inglise vanasõna) Mida sa hoiad enda tarvis, selle kaotad, mille aga ära annad, selle hoiad endale. (A. Munthe) On kaks valguse andmise viisi: olla küünal või peegel, mis seda peegeldab. (E. Wharton) Kellel on nõrk iseloom, see ei ole inimene, vaid asi. (S. R. N. Chamfort)

Kirjandus
thumbnail
21
doc

Kokkuvõte R.S Sharma raamatust

Suurim mõnu, mida elu meile pakub, on raskuste ületamine, edu ühest ajajärgust teise liikumine, uute soovide kujundamine ja nende täitumise nägemine. Sellele, kes töötab ükskõik kui suure või kiiduväärse ettevõtmise kallal, on alguses toeks lootus ja hiljem rõõm. Samuel Johnson 90% juhtimisedust tuleb algatatu järjekindla lõpuleviimisega, kasutades ja kohaldades kogutud teadmisi. Suurimat kibedust valmistab tarkus, kui sul samal ajal puudub jõud. Herodotos. Kõige tähtsam on hakata rituaaliks muutma tarkust, millele sa kohe juurde pääsed.St parim viis kindlustada, et need juhtimisõppetunnnid saavad osakeseks sinust, on kujundada meie ümber teatavad rituaalid.(65) Juhtimisrituaal nr 1 Seo tasu eesmärgiga. ­ Kas sinu töötajate jaoks on firma eesmärgid innustavad, et anda endast parim? Eesmärkidel peaks olema ka emotsionaalne mõju.- Iga juhi üesannel on määratleda oma inimeste jaoks tegelikkus. ­parem, helgem, valgustatum arusaam maailmast

Ühiskond
thumbnail
11
doc

Aforismid (eesti keeles)

150. Kui küsid kelleltki teed, vastab ta ilmselt: "Minagi olen siin esimest korda." 151. Keset teed on sageli ohtlik käia. Seal saab ju mõlemalt poolt müksusid. 152. Pooled probleemidest tekivad sellest, et oleme kas liiga vara nõus või ütleme liiga hilja "ei". 153. Tänase päeva muudab imeliseks teadmine, et kunagi meenutatakse seda kui "vanu häid aegu". 154. Suund, kuhu poole sa lähed, on tähtsam kui see, kus hetkel viibid. 155. Kui sa ka õppust võtaksid unustad ometi õppetunni ära. 156. Elu kulgeb harva mööda kuldseid rööpaid. Tuleb ette ka roostetanud auke. 157. Hea tuleb selle juurde, kes jaksab oodata. Halb juhtub enamasti kohe! 158. Kui leiad võimaluste akna, ära tõmba kardinat ette. 159. Vigu oleks lihtne parandada, kui inimesed neid ei armastaks. 160. Maohaavad ei tule sellest, mida sööme, vaid sellest, mis meid sööb. 161

Kirjandus
thumbnail
67
doc

Ashilevi, Portselansuits

Kioko läheb avab selle. Ukse taga on Ike. Nad jälgivad teineteist, ajast ja sõnavarast välja kukkunult. KIOKO Mine väga perse. IKE Kõik, mis sa ütled, on õige. KIOKO Teed sa nalja? IKE Kioko. KIOKO Mis sa tahad? IKE Kuidas sa elad? Olgu, see oli veider küsimus. KIOKO Kui väärastunud sa olla saad? IKE Sul on õigus, sul on absoluutselt õigus. KIOKO Õigus? Mida sa räägid? IKE Luba mul sisse tulla. Palun. 6 Kioko. Mul ei ole midagi muud järel. Mul ei ole midagi muud. Kioko laseb Ike sisse.

Teater
thumbnail
21
docx

Kuidas müüa lihtsama vaevaga rohkem?

Kontakti loomine ­ ICE BREAKING 8 Vajaduste lahtiselgitamine 9 Toote esitlemine 10 Vastuväidetega tegelemine 11 Closing 13 Lisamüük ­ crossell 19 Kokkuvõte 20 1 Sissejuhatus Müügitöö on kahtlemata kõige huvitavam, mitmekülgsem, emotsionaalsem, arendavam ja universaalsem amet maailmas. Müügiga puutume oma töös kokku igapäevaselt, aga ka eraelus. Me kõik müüme midagi: tööjõudu, tooteid, teenuseid, ideid, oskusi, kultuuri, heaolu. Müük on ostja ja müüja vaheline suhtlus, mis mõjutab isiku (või rühma) ostuotsust. Suhtluse müüjapoolne eesmärk on toote esitlemine ja mahamüümine.

Müügitöö alused




Kommentaarid (1)

Noookia profiilipilt
Noookia: päris hea tekst.
14:44 11-04-2010



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun