Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist (2)

2 HALB
Punktid

Lõik failist

Vasakule Paremale
Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #1 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #2 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #3 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #4 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #5 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #6 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #7 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #8 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #9 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #10 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #11 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #12 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #13 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #14 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #15 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #16 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #17 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #18 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #19 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #20 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #21 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #22 Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist #23
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 23 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-02-28 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 53 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Henri Pill Õppematerjali autor
Materjal on powerpointis.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
23
ppt

Kuulsaimad kokad Eestis, Prantsusmaal, Inglismaal

Soome, mis aitas karjäärile kaasa. Edasi liikus ta Londonisse; laevadele. · Hetkel on Imre restorani Vertigo peakokk ning tal on oma bestseller Viru keskuses. PEETER PIHEL(26) · Pärit Saaremaalt väiksest Kaarma külast · Mees teadis juba noorelt, et temast saab kokk. · Kokasaade; kokaraamatutele retsepte Saaremaalt · Peeter on kindel, et tema lagi kokanduses pole veel saavutatud, seetõttu jättis ta peakokakoha ja läks Eestist Rootsi tipprestorani Bloom kogemusi hankima. · Peeter üks seksikaimaid kokkasid, mida on ka erinevad ajakirjad hinnanud nt Cosmopolitan. MARTTI KOPPEL(41) "Veini ja toidu sobitamise filosoofia seisneb maitsete tasakaalu leidmises ja põhimaitsete kokkusobitamises." Martti on kõige pikema kogemusega telekokk Eestis. Hoolimata sellest ei meeldi

Toiduvalmistamine



Meedia

Kommentaarid (2)

kazzike37 profiilipilt
kazzike37: Ei avanenud.
12:27 17-11-2011
Janari1993 profiilipilt
Janari1993: Ei avanenud
21:52 16-03-2011



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun