Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Kreemid (2)

5 VÄGA HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris
KREEMID
(Bavaroises)


Kristel, Geidy, Liis
Liigitatakse valmistamise jgi:
· Muna-piima seguta kreemid
· Muna-piima seguga kreemid
Valmistamisel kasutatakse tarrendaineid.
Tarduvad serveerimisnõus või külma
veega niisutatud vormis.
Enne serv. võetakse vormidest välja,
hoitakse serveerimiseni külmikus.
Serv. temp. 10-14 °C
Lisandid
Tarretis, jäätis, puuviljad, marjad,
siirupid, pähklid, mandlid, magusad
kastmed, küpsetised, ürdid,
nonparellid, marmelaad, vahukoor,
sokolaad.
Muna-piima seguta kreemid
Valmistatakse 35% koorest. Võib kasutada
kohvi, teed, sokolaadi, pähkleid, leiba,
marju, puuvilju.
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
Kreemid #1 Kreemid #2 Kreemid #3 Kreemid #4 Kreemid #5 Kreemid #6 Kreemid #7 Kreemid #8 Kreemid #9 Kreemid #10 Kreemid #11 Kreemid #12 Kreemid #13 Kreemid #14 Kreemid #15 Kreemid #16
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 16 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-11-21 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 38 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Kristel Tilk Õppematerjali autor

Lisainfo

Powerpoint esitluses kreemidest ehk mis kreemid on ning kuidas neid jaotatakse. Tuntumate kreemide nagu kreembrülee e. põletatud kreemi valmistamine jms.
kreemid , karamellkreem , kreembrülee , kondiitrikreem , inglise kreem , võikreem

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (2)

kutsarjaanika profiilipilt
kutsarjaanika: ebasegased laused ja natuke arusaamatuks jäid paljud asjad.
11:03 19-09-2013
3liko profiilipilt
3liko: On abiks!
09:39 27-01-2013


Sarnased materjalid

16
docx
Kreemid
26
docx
Toidukauba eksami kordamisküsimused ja vastused
5
doc
Magustoidud konspekt
652
pdf
Asjaajamise alused
62
doc
Toiduained
21
docx
Tervislik toitumine
8
odt
Harilik vanill kui tähtis maitseaine
3
docx
KT tehnoloogia-suhkruline pooltoode-kreemid



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun