Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


Koorimine ja happekoorimine (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris

KOORIMINE  
JA
HAPPEKOORIMINE
NÄOHOOLDUS
Koorimine- terve ja ilusa naha jaoks
 Naha  regulaarne  puhastamine on vajalik, et kindlustada hapniku 
juurdepääs, ilma  milleta  on võimatu rääkida naha  normaalsest  
funktsioneerimisest. Iga päev toimuva ülipisikeste nahaosakeste 
kärbumise tõttu moodustub kehapinnale nähtamatu kiht, mis takistab 
vajaliku hapniku juurdepääsu ja mõjub ebasoodsalt naha üldseisundile. 
 Surnud naharakud kogunevad, tekivad kuivad kohad, jume muutub 
tuhmiks ning pooride ummistumine takistab naha hingamist. Selle vastu 
aitabki regulaarne koorimine koos kerge massaažiga,
79% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
Koorimine ja happekoorimine #1 Koorimine ja happekoorimine #2 Koorimine ja happekoorimine #3 Koorimine ja happekoorimine #4 Koorimine ja happekoorimine #5 Koorimine ja happekoorimine #6 Koorimine ja happekoorimine #7
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 7 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-02-09 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 9 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Epuste Õppematerjali autor

Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

48
pdf
Keemiline koorimine-happed
52
doc
Mehhaanilise puhastuse asendusvõimalused
19
docx
RASVUMINE-TSELLULIIT-STRIIAD
31
docx
Toiduvalmistamise alused
80
docx
Toidukauba õpimapp
4
doc
Metalli lõiketöötluse arvestus
9
odp
Ristvineer-ristvineeri eriliigid
4
doc
Mullateaduse III kontrolltöö spikker





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun