Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse Registreeri konto

Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 (0)

5 VÄGA HEA
Punktid
Vasakule Paremale
Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #1 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #2 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #3 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #4 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #5 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #6 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #7 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #8 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #9 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #10 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #11 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #12 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #13 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #14 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #15 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #16 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #17 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #18 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #19 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #20 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #21 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #22 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #23 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #24 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #25 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #26 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #27 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #28 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #29 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #30 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #31 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #32 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #33 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #34 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #35 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #36 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #37 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #38 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #39 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #40 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #41 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #42 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #43 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #44 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #45 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #46 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #47 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #48 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #49 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #50 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #51 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #52 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #53 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #54 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #55 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #56 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #57 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #58 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #59 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #60 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #61 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #62 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #63 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #64 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #65 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #66 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #67 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #68 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #69 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #70 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #71 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #72 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #73 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #74 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #75 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #76 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #77 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #78 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #79 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #80 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #81 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #82 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #83 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #84 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #85 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #86 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #87 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #88 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #89 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #90 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #91 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #92 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #93 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #94 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #95 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #96 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #97 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #98 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #99 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #100 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #101 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #102 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #103 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #104 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #105 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #106 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #107 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #108 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #109 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #110 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #111 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #112 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #113 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #114 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #115 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #116 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #117 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #118 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #119 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #120 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #121 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #122 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #123 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #124 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #125 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #126 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #127 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #128 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #129 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #130 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #131 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #132 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #133 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #134 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #135 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #136 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #137 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #138 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #139 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #140 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #141 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #142 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #143 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #144 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #145 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #146 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #147 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #148 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #149 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #150 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #151 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #152 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #153 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #154
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 154 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2017-01-25 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 28 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor JaanikaAlmre20 Õppematerjali autor

Märksõnad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4  Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4  Kiirtoiduettevõtted 6  Kohvikud 8  Sööklad ja teised suurköögid 10  Restoranid 13  Baarid 19  Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused

Analüüsimeetodid...
thumbnail
23
doc

Kokk I kvalifikatsioon

Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool Toitlustusteenindus TT22 Cätlin Juursalu KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOON ÜKSKORD MEHHIKOS Juhendaja: Anne Kersna ja Tiina Parm Tallinn 2010 SISUKORD KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOON............................................................................ 1 SISUKORD.................................................................................................................................2 1. KOLMEKÄIGULINE ROMANTILINE ÕHTUSÖÖK.........................................................3 1.1 Äriidee põhjendus ja kliendid......................................................................................... 4 1.2 Menüü.............................................................................................................................. 5 2. KALKULATSIOONIKAA

Kokandus
thumbnail
12
xlsx

Kalkulatsioonid

Toidu nimetus: Vürtsikas porgandi- ja apelsinisupp Portsjoni kaal: 0,3 Valmistatavaid portsjoneid: 6 Retsepti kaal Kao % (külm) Toiduained Ühik (kg/l/tk) 1 bruto 25% Porgand kg 0,125 16% 1 sibul kg 0,015 33% 2 apelsini kg 0,066 võid kg 0,005 jahvat. koriandrit kg 0,001 kanapuljong l 0,166 lahjat koort kg 0,029

Toitlustus
thumbnail
45
docx

KÕIK OLULINE TERVISLIKUST TOITUMISEST

KÕIK OLULINE TERVISLIKUST TOITUMISEST E-AINED TOIDUS Üha rohkem eestlasi on hakanud hoolima oma tervisest, hinnates sealjuures kvaliteetset ja puhast toitu. Tehes valiku mahekauba kasuks, saab kindel olla, et vilju on kasvatatud ilma taimekaitsevahenditeta ning valmistoodetesse pole lisatud kunstlikke E-aineid. Tihti tuleb aga valik teha suurpoodides müüdavate toodete seast, milles paratamatult leidub E-aineid. Alljärgnevalt leiad vastused küsimustele - millised on toidu lisaained, miks neid toitudesse lisatakse ning milliseid lisaaineid tervislik toituja kindlasti vältima peaks. Kui valmistoitude pakenditel peenes kirjas koostist lugeda, siis selgub, et lisaks tavapärastele toiduainetele sisaldub enamuses neist ka mingi võõrapärase nimega ühend või E-täht koos numbrikoodiga. E ja numbrikoodiga tähistatakse Euroopa Liidus toidu lisaaineid, kuid toidu lisaaine võib pakendil olla välja kirjutatud ka täispika nimetusega (nt E 621 või naatriumglutamaat). Toidu lisaainei

Toitumine
thumbnail
26
docx

Koka eksamiküsimused vastustega.

Kirjelda külmtöötlemismeetodid lehekülg 12-13 Selleks, et toiduaineid saaks kas toorelt süüa või kuumtöödelda, tuleb neid pesta, koorida sellist tegevust nimetatakse toiduainete külmtöötlemiseks. Külmtöötlemisel toiduainete mass enamasti väheneb. Külmutatud toiduainete sulatamine: Külmutatud liha- ja kalatoodete sulatamine. Külmutatud pooltoodete sulatamine. Mittesöödavate ja saastunud osade eraldamine: Köögiviljade sorteerimine. Köögiviljade pesemine. Köögiviljade koorimine. Lindude sulgede ja sisikonna eraldamine. Erineva toiteväärtusega osade eraldamine: Kontide eraldamine lihast. Kõõluste eraldamine lihast. Kalade fileerimine. Toiduainetele ja pooltoodetele kuju andmine: Toiduainete tükeldamine. Toodete vormimine. Võtted, mis muudavad toiduainete kvaliteeti: Vahustamine. Hakkliha valmistamine. Toiduainete või pooltoodete paneerimine. Kirjelda kuumtöötlemismeetodid lehekülg 14-19 Toiduainete kuumtöötlus põhivõtted on keetmine ja praadimi

Kokandus
thumbnail
62
doc

Toiduained

KAUBAÕPE. TOIDUKAUBAD 1.ÜLDOSA 1.1. Toidukaupade omadused Toidukaubad on toit, mida ostetakse ja müüakse hulgi- või jaekaubanduses, toitlustusettevõtetes või eksporditakse või imporditakse. Toit ­ toiduained ja toiduainete segud ­ on mõeldud inimesele söögiks või joogiks töötlemata või töödeldud kujul. Toidukaupade kaubaõppe aineks on toidukaupade tarbimisomadused ning liigitamine ja sortiment. Toidukaupade tarbimisomadused jagunevad sensoorseteks, füüsilisteks, toitelisteks, funktsionaalseteks ja hügieenilisteks. Sensoorsed ehk organoleptilised omadused on määratletavad meeleorganite abil. Nendeks on maitse, lõhn, kuju, värvus, konsistents (kompimise teel määratletav omadus) jt.. Füüsilised omadused on elastsus, poorsus, lahustuvus, sulamis- ja tahkumistemperatuur jt.. Toitelised omadused tulenevad keemilisest koostisest, mis määravad ära toidu toiteväärtuse. Funktsionaalsed omadused on pakend, säilitamise- ja transpordi

Toitumisõpetus
thumbnail
33
docx

Koka kutseeksami küsimused ja vastused

Koka kutseeksami kordamisküsimused ja vastused 1. Kirjelda külmtöötlemismeetodid · Külmutatud toiduainete sulatamine külmutatus liha- ja kalatoodete, pooltoodete sulatamine · Mittesöödavate ja saastunud osade eraldamine Näiteks: köögivilja sorteerimine köögivilja pesemine köögivilja koorimine tapaloomade seedeelundite eraldamine lindude sulgede ja sisikonna eraldamine kalade soomuste ja sisikonna eraldamine · Madala toiteväärtusega osade eraldamine Näiteks: kontide eraldamine lihast kõõluste eraldamine lihast kalade fileerimine · Toiduainetele ja pooltoodetele kuju andmine Näiteks: toiduainete tükeldamine toodete vormimine · Võtted mis kiirendava järgnevat kuumtöötlemist ja muudavad maitset Näiteks: toiduainete leotamine marineerimine · Võtted, mi

Kokandus
thumbnail
31
docx

Toiduvalmistamise alused

TOIDUVALMISTAMISE ALUSED Toiduainte külmtöötlemine Sulatamine-külmutatud liha sulatatakse külmkapis. Kala panna külma vee sisse. Mittesöödavate osade eraldamine · Mulla eraldamine,pesemine · puhastmine-koorimine Madala toiteväärte osade eraldamine Kuju andmine · Tükeldamine · Vormine Kuumtöötlemist ja maitset muutvad võtted · Leotame tangaineid · Marineerimine(kurgid) · Vasardamine Toiduainete kvaliteeti muutvad võtted · Vahustamine · Hakkmassi valmistamine · Paneerimine(nt riivsai ja munaga) KUUMTTTÖÖTLEMINE · Keetmine-vedeliku abil(soolses vees 101 kraadi ja rõhuall keetmine on 119 kraadi )/tasel keetmsel on 95/97 kraadil(virvendab vesi)kanne all.tuleb arvetsada keeduaegu · Keetmisviisid:rohkes vedelikus keetmine(pastad) Väheses vedelikus:toiduained on vaevu kaetud Veeaurus :

Toitlustus




Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun