Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


Kodundus: Lauakatmine ja lauakombed (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris

Kodundus
Lauakatmine  ja  lauakombed
 
 
Põhikooli 2. aste
Elli Palusoo
Valga Gümnaasium
Valga maakond
Juhendaja :  Igor Jallai
Kuidas katta lauda ?
•Laua katmine oleneb sellest,millist 
rooga pakutakse
•Vastavalt menüüle valitakse 
vajalikud nõud ja söögiriistad
 
 
Hommikulaud
Menüü : Külm või soe võileib
( salat )
Kuum  jook
 
 
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
Kodundus-Lauakatmine ja lauakombed #1 Kodundus-Lauakatmine ja lauakombed #2 Kodundus-Lauakatmine ja lauakombed #3 Kodundus-Lauakatmine ja lauakombed #4 Kodundus-Lauakatmine ja lauakombed #5 Kodundus-Lauakatmine ja lauakombed #6 Kodundus-Lauakatmine ja lauakombed #7 Kodundus-Lauakatmine ja lauakombed #8 Kodundus-Lauakatmine ja lauakombed #9 Kodundus-Lauakatmine ja lauakombed #10 Kodundus-Lauakatmine ja lauakombed #11
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 11 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-03-10 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 9 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kert tikko Õppematerjali autor

Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

652
pdf
Asjaajamise alused
36
docx
Laua katmine ja toidu serveerimine
193
docx
Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt
21
doc
Koka kutseeksam
20
doc
Toitlustuseksam
9
pptx
Serveerimise põhitõed ja laua katmine
4
doc
Lauakatmine-arvestades värvusõpetuse aluseid
11
pptx
Kreeka toidud ja köök





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun