Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Kirjutis teemal "Ühe kirjavahetuse saladus" (0)

1 HALB
Punktid

Lõik failist

Kirjutis teemal-Ühe kirjavahetuse saladus #1
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-11-17 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 12 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Meramo Õppematerjali autor
Lõbus raamjutustus ühest kirjavahetusest. Hindeks sain 8/10.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
48
doc

Sõnamõrvar

Tulge vaadake ise, kui te ei usu!!" ütles Stiiv-Maikel kiiresti. Me jooksime üles vaatama, kas see on tõsi ja oligi, John lamas liikumatult põrandal. Kui politsei hakkas ära minema, siis ütles üks inspektoreid, et see mees suri infarkti. "Ma ei suuda seda uskuda!" ütlesin oma mehele. "Jah, seda tõesti!" ütles ta. "Aga kes ta nii kaugele viis?" küsis Helen. "Mina", vastasin talle. Ma läksin kirikusse pihile. "Mis su südant vaevab, mu laps?" küsis preester. "Ma tapsin ühe hinge oma sõnadega!" vastasin talle meeleheitlikult nuttes. "Kuidas sa võisid seda teha. Räpane hing!!!" karjus preester. "Vat võisin!" karjusin talle vastu väga-väga vihaselt. Siis käis üks väga raske hingetõmme ja ka preester oli surnud! "Mida ma tegin?" küsisin endalt. Ma jooksin kirikust välja nii kiiresti kui jõudsin. Ma ei teadnud, kuhu minna. Aeglustasin jooksu kõndimiseks ja püüdsin olla rahulik. "Mis nüüd küll teha?" küsisin endalt jälle.

Kirjandus
thumbnail
20
doc

Nimetu

Elust ja Enesest. Hey!.Räägin siis nata endast. Olen siuke ilus tüdruk Angela parimates aastates 14 blond ja selle üle uhke. Ema on mul siuke hoolitsev junnike (vabandust aga ta on lihtsalt vahel junn) ja isa siuke tegutsev ärimees. Siis on mul siuke elu nõme väikevend . Vahva kas pole. Mu parim sõbranna on Kerli on hull poiste sebija ja geto no ma ei või ! Ise olen siuke rich girl nagu, issi annab kõike mida tahan .Aga nüüd siis mu elust. * Täna hommikul kooli minnes märkasin et meie klassi on tulnud uus õpilane. Selgus siis et ta on must vanem (kujutate ette ma olen klaasi vanim , nüüd siis tema ...ooo eei ) ja hullem tibi kui mina (issand temaga läheb raskeks.) Nimi on tal Kaire ,ei tea kes küll paneks oma lapsele siukse nime . Järsku tuli mu juurde Kerli "Youks kuule sa seda Kairet tead ? Pidi mingi hull chick olema, kõik mingi sõbrustavad temaga ." "Hey Kerli , mida mina olen siin pomo mina olen chick, whf!

11.klass
thumbnail
281
docx

M.Twain Tom Sawyeri seiklused, terve raamat

» «Muidugi õmblesin valge niidiga! Tom!» Kuid Tom ei hakanud järge ootama. Uksest välja lipates ütles ta: «Siddy, selle eest sa alles saad!» Kindlas kohas uuris Tom kahte suurt nõela, mis olid tema kuue revääri pistetud ja mille ümber oli niiti keritud, ühele valget, teisele musta. Ta mõtles: «Tädi poleks seda kunagi märganud, kui Sid poleks öelnud. Pagan võtaks, vahel õmbleb ta valgega, vahel mustaga. Ta võiks tõesti ühe või teise juurde jääda, nii ei suuda seda keegi meeles pidada. Aga Sid saab selle eest nahatäie, see on kindel!» 12 Tom ei olnud linnakeses eeskujulik poiss. Kuid ta tundis eeskujulikku poissi väga hästi ja vihkas teda. Juba paari minutiga või isegi varem oli ta kõik oma mured unustanud. Mitte sellepärast, et tema mured oleksid talle karvavõrdki kergemad või vähem kibedad tundunud kui mehe mured mehele, vaid sellepärast, et uus võimas huvi surus nad seks

Kirjandus
thumbnail
110
doc

Ristumine peateega

LAURA: See veel puudus. OSVALD: Ei, ma näitan. Siis sa saad kõigest aru. Üks hetk. (Tõmbab kardinad ette.) Istu! Kohe näed. Uks lendab suure pauguga lahti, uksel seisab Roland. Osvald paneb ajakirja ära. 3. stseen ROLAND: Palun väga. (Istub toolile ja kallab mõlemas kingast vett välja.) Kuidas sul, Laura, lood on? Oled sooja saanud? Õues on kohutavalt vinge tuul tõusnud. Kui nüüd midagi sadama hakkab, siis on see lumi. Külmusin ühe hetkega täiesti läbi. Kohutav ilm. Ja kottpime. Mitte midagi ei näe. Võib ju surnuks külmuda. (Suudleb Laurat.) On kõik hästi. Me ei tee teile tõesti tüli. Võite rahulikult magama heita. OSVALD: (võtab mõned riideesemed seljast, heidab kitsale voodile, tõmbab päevateki peale, jääb selili lamama.) Und ei tule. Üks, kaks, kolm, neli, viis... ROLAND: (vaikselt Laurale) Nüüd jääb sünnipäeval käimata. OSVALD: No mida sa magad või oled. Üks trillalaa ja trallalaa käib.

Kultuur
thumbnail
56
pdf

Ristumine peateega ehk Muinasjutt kuldsest kalakesest

LAURA: Kas nüüd on see tsirkus lõppenud? OSVALD: Ei ole enam vaja oodata. Ma Ma lähen vaatan, kus Roland on. ootasin ära. OSVALD: Oota. Ta ei kao kuhugi. Kas sind LAURA: Ei, ei. Ma tahan rääkida. põrmugi ei huvita, mida elu sulle pakub? OSVALD: Räägi. Palun räägi. Su hääl on LAURA: Te ei tohi, teil pole õigust minuga ainus asi, mis on olnud saladus. niimoodi mängida. LAURA: Oh jumal-jumal! Kuidas ma seda OSVALD: Kas sa räägiksid natukene seletan? Ütlen ausalt, mul on pisut kõhe. täpsemalt, kuidas sa siia sattusid? Mind Öelge, kas ma pean teid kartma. huvitab üks asi. OSVALD: Räägi, räägi, räägi. LAURA: Me ütlesime ju, et tulime LAURA: Palun vastake. hääletades ja jäime tee peale.

Kirjandus
thumbnail
168
doc

Toompere - Kommunisti surm

HIRMUS ANTS Kes sa oled? Nii mitu korda HIRMUS ANTS Sa oled purjus. NIKOLAI Mis siis? HIRMUS ANTS Teeme nii, et lähed vaat sinna tuppa ja siis me otsustame, mis sinuga teha. 25 Oi, kurat, kas te mehed mäletate, kuidas me juuatäis peaga Eesti vabariigi ära andsime? Teises toas NIKOLAI Ära lase mind maha! HIRMUS ANTS Miks? NIKOLAI Ma olen rikka talu poeg. HIRMUS ANTS Mis siis? NIKOLAI Mul on saladus! HIRMUS ANTS Mis saladus? NIKOLAI Ellujäämise saladus HIRMUS ANTS Noh, ja mis see siis on? NIKOLAI Kummist mutter! HIRMUS ANTS Mida? NIKOLAI Kummist mutter. HIRMUS ANTS Aitab naljast, kuule, kas sa oma viimasel silmapilgul ei taha midagi olulist öelda? NIKOLAI Tahan. HIRMUS ANTS Ütle siis. NIKOLAI Oh kurat, ema ütleb alati, et miks mul püksiauk lahti on? HIRMUS ANTS Noh. NIKOLAI See ongi mu viimane soov. HIRMUS ANTS Mis siis? NIKOLAI Igavesele surmale vastu, kuid püksiauk kinni!

Teater
thumbnail
7
docx

Lastejutud

Tegelikult ma nii riukalik kass ei olegi kui teile ilmselt paistab. Ainult vahel jälitan bussile jooksvaid inimesi, viskan nende ette pikali ja olen rõõmus, kui buss ilma nendeta minema sõidab, sest kes on ikkagi maailma naba? Mina või buss? Pärast vihahoogu nõustuvad ka bussist mahajääjad minuga sajaprotsendiliselt. Suurim ja tugevaim meie peres on papa Peeter. Ta on ka kõige pahasem, kui ma mõne krutskiga hakkama saan. Papa näeb neljakümne ühe aasta kohta päris noor välja, kuigi pea on tal pooleldi kiilakas. Peeter on ainus, kes julgeb mind laualt maha lükata, kui nemad parasjagu hommikusööki söövad. Vahepeal annab ta mulle paar laksu, aga sellest pole hullu. Enamuse ajast on ta ikkagi sõbralik ja kiunub kõrge häälega kui mind nägema juhtub. See kriiskamise harjumus on muideks neil kõigil küljes. No on rumalad, arvavad vist, et ma ei pane neid muidu tähele. Nüüd jõudsimegi järjega minu lemmiku, mamma Malle juurde

Kirjandus
thumbnail
67
doc

Ashilevi, Portselansuits

samamoodi, nagu mina. Mina, kui ma ära olin, ma elasin nii, et ma oleksin tühjalt olemas. Ma ei vaadanud inimestele otsa. Rääkisin minimaalselt. Käisin psühholoogi juures, ütlesin, et inimesed surevad mu juurest ära. Küsisin, on see võimalik, et ma kujutan seda endale ette. Ta ütles, et ma küsin ainult selle järele, mis nimega maailmaruumi nimetada. Ma tulin siia, et näha viimast korda meie kodu. Mõttega, et kes iganes siin nüüd elab, ma tahan seda ühe korra veel näha. Aga siis ma nägin sind. KIOKO Mis koletisest sa räägid? IKE Ma ei tea, aga ühel hetkel ma sain ta endaga kaasa. KIOKO Kas keegi peale sinu on veel teda näinud? IKE On. KIOKO Kes? IKE Need, kelle ta juba ära on kustutanud. Tüdruk enne sind, naine pärast sind. KIOKO Mis ta nendega tegi? 30 IKE

Teater




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun