Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Keemiliste elementide jagunemine (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuidas transportida O2 kopsudesse ?
 
Säutsu twitteris
Keemilised elemendid jagunevad:
I Makroelemendid: C, H, O, N, P ja S, mis moodustavad 98.99% elementaarkoostisest
C- süsinik- orgaaniliste ühendite keskne element.
a) kahe C aatomi vahel võivad tekkida väga erinevad sidemed (üksiksidemed, kaksiksidemed)
b) C baasil saab ehitada väga erinevaid molekulstruktuure
* sirged ( lineaarsed )
* hargnevad
* tsüklilised
c) C aatomite vahelised üksiksidemed võivad oma ruumpaigutust muuta( valkude, nukleiinhapete struktuuride muutus [ denaturatsioon ])
H- vesinik
a) H osaleb vesiniksidemete tekkes
79% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Keemiliste elementide jagunemine #1 Keemiliste elementide jagunemine #2 Keemiliste elementide jagunemine #3
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-02-04 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 4 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Kristiine Värraval Õppematerjali autor

Lisainfo

keemiliste elementide jagunemine
elemendid , bioloogia

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

12
doc
10 keemilist elementi
2
docx
KEEMILISTE ELEMENTIDE NIMETUSED-TÄHISED-SÜMBOLID
98
docx
Kogu keskkooli bioloogia konspekt
50
pdf
Väetamine ja keemilised elemendid taimes
83
pdf
Esimese nelja kursuse materjal
62
doc
Üldbioloogia materjal
150
docx
Bioloogia gümnaasiumi materjal 2013
26
docx
Biokeemia täielik kordamine



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun