Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Keemia arvestustöö (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Mis värvi muutub lilla lakmuspaber happe lahuses ?
  • Mis on amfoteersus ?
  • Mitu grammi kaltsiumkloriidi tekib ?
 
Säutsu twitteris

Arvestustöö 10.kl II periood (50p)
Nimi: ………………………….………………………..
Klass: …………………………………….…………….
  • Koosta lihtsustatud struktuurivalem (8p)
  • 2-metüülpentanaal
  • 3-klorobutaanhape
  • heksaan -2-oon
    Kirjuta graafiliselt (3p)
  • 3-etüülheptaanhape
  • 2,5-dimetüüloktanaal
  • Anna ja nimetus ja määra aineklass (aldehüül, ketoon, karboksüülhape või ester
  • 79% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
    Keemia arvestustöö #1 Keemia arvestustöö #2
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2012-03-07 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 24 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor Cppu112 Õppematerjali autor

    Lisainfo

    Arvestustöö 10.kl II periood (50p)
    arvestus , keemia arvastustöö , keemia

    Meedia

    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


    Sarnased materjalid

    5
    doc
    Keemia aluste praktikumi arvestustöö
    7
    doc
    Keemia 11 kl-arvestused
    1
    doc
    Keemia kontrolltöö
    2
    doc
    Aldehüüdid-ketoonid-karboksüülhapped-estrid
    1
    docx
    Karbonüülühendid - Ketoonid ja Aldühüüdid
    3
    doc
    Aldehüüdid-Ketoonid- Estrid jms
    44
    pdf
    ORGAANILINE KEEMIA
    44
    pdf
    ORGAANILINE KEEMIA



    Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
    Kasutajanimi / Email
    Parool

    Unustasid parooli?

    UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
    Pole kasutajat?

    Tee tasuta konto

    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun