Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


Keemia alused protokoll 4 (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Sissejuhatus:
Kulgemise peamised põhjused :
  • Sademe (vähelahustuva ühendi) teke
  • Gaasi teke
  • Vähe- (või vähem) dissotsieeruva ühendi teke. Sageli tasakaalulised protsessid. Siia alla kuulub ka vee kui nõrga elektrolüüdi teke
  • Hüdrolüüsiprotsessid (soola moodustavate ioonide vastastiktoime veega), mis kulgevad väheses ulatuses, kuid põhjustavad soolalahuste pH erinevusi
  • Kompleksühendi
  • 80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
    Keemia alused protokoll 4 #1 Keemia alused protokoll 4 #2
    Punktid 5 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 5 punkti.
    Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2014-12-17 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 8 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor A_G Õppematerjali autor

    Lisainfo

    Elektrolüütide lahustes toimuvate reaktsioonide kulgemise peamiste põhjuste selgitamine, reaktsioonivõrrandite kirjutamine molekulaarsel ja ioon-molekulaarsel kujul, redoksreaktsioonide võrrandite tasakaalustamine.
    ioon , hüdriidid , algebraline , aatomid

    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


    Sarnased materjalid

    12
    docx
    Keemia alused protokoll 3
    11
    docx
    Keemia alused IV - protkoll
    7
    docx
    Keemia alused Protokoll 1
    14
    docx
    Keemia alused Protokoll 2
    5
    docx
    Keemia alused protokoll 3
    5
    docx
    Keemia alused-protokoll 2
    5
    docx
    Keemia alused I protokoll
    6
    docx
    Keemia alused II protokoll





    Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

    Kasutajanimi / Email
    Parool

    Unustasid parooli?

    UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
    Pole kasutajat?

    Tee tasuta konto

    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun