Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Kaupade käitlemine kaupluses (1)

1 HALB
Punktid
 
Säutsu twitteris
Kaupade käitlemine kaupluses
  • .Kaupade sisseostu kavandamine ja kaubatellimuste esitamine
    .Kaupade transport
    .Kaupade vastuvõtt
    .Kaupade hoiustamine
    .Kaupade müügiks ettevalmistamine
    .Kaupade väljapanek
    .Kaupade müük
    .Müügitulemuste analüüs uute tellimuste esitamiseks
    3. Saabuvad kaubad peavad vastama antud kaubagrupile omastele kvaliteedinõuetele. Kauba kvaliteedilisel vastuvõtul tuleb:
    - kontrollida kaupade kvaliteeti ja realiseerimisaegu ning allesjäänud kehtivusaja vastavust lepingutingimustele;
    - kontrollida kaupade nõuetekohast märgistust;
    - kontrollida, et kaubad ja pakendid on terved ning riknemistunnusteta;
    - kaup ei ole purunenud või muutunud müügikõlbmatuks;
    - kiirestiriknevad kaubad tuleb kontrollida ja paigutada võimalikult kiiresti sobivasse lattu, et ei toimuks külmaahela rikkumist.
    4. Kaupade hoiustamisel tuleb jälgida, et:
    * kaupade hoiustamise laod oleksid kuivad, kondenseeruva niiskuseta,hooldatud,puhtad ja vastaksid konkreetsete kaupade hoiustamise nõuetele;
    * kaupu ei hoita põrandal, vaid tuleb paigutada sobivatele alustele või riiulitele;
    * peetakse kinni virnastamise nõuetest. Liiga suured ja kõrged kaubavirnad ei pruugi olla ohutud ja takistavad õhu liikumist ruumis, see omakorda võib põhjustada temperatuuri tõusu ning toidukaupade puhul tingida nende riknemise;
    * kauplusel peab olema küllaldaselt laoruumi, mis võimaldaks vältida toidukaupade ristsaastumist hoiustamisel, see tähendab, et kuumtöödeldud ja valmistoitu ei paigutata ristsaastumise vältimiseks samasse külmkambrisse koos toortoiduga;
    * kui toidukaupade märgistusel või kaasasolevatel dokumentidel on esitatud säilitamisnõuded, tuleb neid säilitada neile nõuetele vastavalt;
    * toidukaubad paigutatakse laoruumi seintest eemale, et oleks võimalik ruumi puhastada ja kahjurite kontrollida olemasolu; külmkambris säilitatav toit paigutatakse nii, et oleks tagatud õhu vaba ringlus toidu ümber;
    * külmutatud toidukaupade säilitamistemperatuur ei tohi olla kõrgem kui -18 C ja külmkambrite uksi hoitakse suletuna, välja arvatud siis, kui neid täidetakse, tühjendatakse või puhastatakse;
  • 80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
    Kaupade käitlemine kaupluses #1 Kaupade käitlemine kaupluses #2 Kaupade käitlemine kaupluses #3 Kaupade käitlemine kaupluses #4
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2011-11-21 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 142 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor Jelena Sorokina Õppematerjali autor

    Lisainfo

    Mõisted


    Kommentaarid (1)

    anzelika1500 profiilipilt
    16:29 22-05-2016


    Sarnased materjalid

    12
    pptx
    Kaupade käitlemine Selveris
    11
    pptx
    Kaupade käitlemine Prismas
    54
    pdf
    Kauba kaitlemine
    12
    pptx
    Kauba käsitlemine ja hoiustamine
    24
    pptx
    Kauba käsitlemine ja hoiustamine
    1072
    pdf
    Logistika õpik
    10
    docx
    Müügikorraldus terminid
    17
    docx
    Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded



    Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
    Kasutajanimi / Email
    Parool

    Unustasid parooli?

    UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
    Pole kasutajat?

    Tee tasuta konto

    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun