Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Kas leibade hallitamise kiirus sõltub temperatuurist? (7)

5 VÄGA HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris


KAS LEIBADE HALLITAMISE KIIRUS SÕLTUB TEMPERATUURIST?



Lühiuurimus





Koostaja : Nimi
Juhendaja : Nimi


Koht, aasta
Kas leibade hallitamise kiirus sõltub temperatuurist?
Uurimisobjekt: leivad (Tallinna peenleib , Must leib, Jassiseemneleib)
Muutuja : Muutujaks on temperatuur
Taustinfo: Kuidas erinevad leiva sordid reageerivad 15 päeva jooksul
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Kas leibade hallitamise kiirus sõltub temperatuurist #1 Kas leibade hallitamise kiirus sõltub temperatuurist #2 Kas leibade hallitamise kiirus sõltub temperatuurist #3
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2008-11-16 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 69 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 7 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor uku0606 Õppematerjali autor

Lisainfo

Lühiuurimus: Taustinfo, Hüpoteesi püstitus ja kontroll, analüüs jne.
lühiuurimus , leibade hallitamine , bioloogia uurimustöö , bioloogia katse

Mõisted


Kommentaarid (7)

kaurkramm profiilipilt
kaurkramm: Õiglane hind, normaalsle uurimustööle.

Mind aitas.
23:07 19-10-2011
Kohv profiilipilt
M V: Üldiselt jäi veidike liiga lühidaks... muidu asjalik
13:00 17-10-2010
multinektar profiilipilt
multinektar: lühike kuid kasulik. soovitan!
16:20 17-10-2010


Sarnased materjalid

2
doc
Saia hallitus
2
doc
Bioloogia uurimus
16
docx
Rukkileib meie toidulaual arvestus
14
docx
Loovtöö- Leib
2
doc
Jätku leiba
4
doc
RUKKILEIB MEIE TOIDULAUAL - kordamisküsimused
19
ppt
Teravili LEIB
18
pptx
VÕILEIVAD





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun