Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


Kalkulatsioonialused toitlustus (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Küpsetatud pikitud veiseliha , kartuli-kaalikavorm, mustsõstrakaste

1 portsjon =150/130/50








Portsjonite arv: 5



Retsepti kaal Valmistamise kaal
Hind 20%-ta jrk. Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto x bruto x neto Ühiku hind Retsepti hind
Pikitud veiseliha:






1. veiseliha kg 0.20 0.190 1.0000 0.950 120.50 kr 24.10 kr 2. suitsuliha kg 0.02 0.020 0.1000 0.100
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla

Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele faili TASUTA e-mailile

Vasakule Paremale
Kalkulatsioonialused toitlustus #1 Kalkulatsioonialused toitlustus #2 Kalkulatsioonialused toitlustus #3 Kalkulatsioonialused toitlustus #4
Punktid Tasuta Faili alla laadimine on tasuta
Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-03-24 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 28 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor t6mbanihhi Õppematerjali autor

Lisainfo

Küpsetatud pikitud veiseliha, kartuli-kaalikavorm, mustsõstrakaste
veiseliha , omahind , portsjoni omahind , Kalkulatsioonialused

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

12
xlsx
Kalkulatsioonid
42
xlsx
Kalkulatsiooniõpetus
8
xls
Kalkulatsioonikaart näidis
8
xls
Pariisi kartul-sealiha-juustušnitsel koos valge kastmega
31
docx
Toiduvalmistamise alused
2
docx
Pearoog-Sealiha-juustušnitsel pariisi kartuli ja valge kastmega
62
doc
Toiduained
4
docx
Viiekäiguline pidulik õhtusöök-Table-d hôte menüü





Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun