Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Kahe reeperi vahelise nivelleerimiskäigu arvutamine. (0)

3 KEHV
Punktid
 
Säutsu twitteris
Töö nimetus
Kahe reeperi vahelise nivelleerimiskäigu arvutamine



Kuupäev
 06.02.2012
 
Instrument
Niveliir
 
 
Töö algus
 00.00
 
llmastik
Päikseline
 
 
Töö lõpp
 00.00
 
Temperatuur
20,1 0C
 
 
 
 

 
 
Jaama nr
Latipunkti nr.
Lugemid latilt mm
Kõrguskasvud
Keskmised kõrguskasvud
Instru-mendi horisondi kõrgus
Absoluut -kõrgused või relatiivsed kõrgused
kaugused (m)
tagumiselt
eesmiselt
vahe-punktidelt
mm
mm
 I
 Rp 1
 1630
 
 
 +
 417
 416+1
 43,197
 41,567
 
 
  1424
 
 
 +
 415
 417
 
 
 
 1
 
 1213
 
 
 
 
 
 
 41,984
 
 
 
 1009
 
 
 
 
 
 
 
 II
 1
  1315
 
 
 -
 115
 -
 115+1
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Kahe reeperi vahelise nivelleerimiskäigu arvutamine #1 Kahe reeperi vahelise nivelleerimiskäigu arvutamine #2 Kahe reeperi vahelise nivelleerimiskäigu arvutamine #3
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-03-15 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 92 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Taavi.Michelon Õppematerjali autor

Lisainfo

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

2
doc
Kahe reeperi vahelise nivelleerimiskäigu arvutamine-Tabel
4
doc
Kahe reeperi vahelise nivelleerimiskäigu arvutuste tabel
3
doc
Niveleerimiskäigu arvutuse tabel
138
docx
GEODEESIA II eksami vastused
16
docx
Geodeesia eksamiküsimuste vastused
40
docx
Geodeesia eksamiküsimuste vastused 2017
18
doc
Geodeesia Eksamiabimees
13
docx
Geodeesia I Eksami vastused



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun