Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM (0)

3 HALB
Punktid

Lõik failist


VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL
Teenindusosakond

KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM
Juhendaja :

SISUKORD:



1. MENÜÜ 3
Eelroog : Soolalõhe röstsaial õuna- kurgi kastmega 3
Põhiroog: Sea välisfilee, tomati-oahautise ja paprika -kartulirosetiga 3
Järelroog: Vaniljekaste vaarikatega 3
2. TEHNOLOOGILISED KAARTID JA HINNA KALKULATSIOONID 4
2.1 Soolalõhe röstsaial õuna-kurgi kastmega 4
2.2 Sea välisfilee, tomati-oahautise ja paprika-kartulirosetiga 6
2.3 Vaniljekaste vaarikatega 9
3.TÖÖPLAAN 10
3.1 Esimene tund 10
3.2 Teine tund 10
3.3 Kolmas tund 11
4. KLIENDI SAABUMINE 13
5. SEADMED , TÖÖVAHENDID JA SERVEERIMISVAHENDID 14
15
6. TOORAINETE TELLIMINE 16
7. KALORSUSE ARVUTAMINE 18
ROOG : Soolalõhe röstsaial õuna-kurgikastmega 18
8. LAUA EELKATTESKEEM 19

1. MENÜÜ


  • Eelroog: Soolalõhe röstsaial õuna-kurgi kastmega

  • Põhiroog: Sea välisfilee, tomati-oahautise ja paprika-kartulirosetiga

  • Järelroog: Vaniljekaste vaarikatega


    Minu menüü on üsna tervislik ja samas ka maitsev. Sobib inimestele kes ootsivad uusi ja huvitavaid lahendusi.
    Eelroaks pakun soolalõhe roose röstsaial, õuna-kurgi kastmega. Valisin soolalõhe, sest see on väga maitsev ja sisaldab rohkesti omega-3 rasvhappeid , mis on inimesele väga vajalikud. Lõhe fileerisin ise ning jahvatsin peale soola ja pipart . Saiast lõikasin ringikesed soolalõhe rooside jaoks. Kastme jaoks riivisin õna, värskekurgi ja konservkurgi, segasin majoneesiga ning maitsestasin soola, pipra ja suhkruga . Kaunistuseks lisasin soolalõhe roosidele frisee salatit .
    Prae põhi tooraineks valisn sealiha . Põhjuseks, miks ma valisn sealiha on see, et see jääb õigesti küpsetades alati väga maitsev ja mahlane. Kuna kasutan sea välisfileed, siis paneerin liha jahus, munas ja juustus , nii saavutab see ilusa välimuse ning jääb mahlane. Lisandiks pakun kartulirosetti paprika ja murulauguga. See jääb prae kõrvale väga ilusa ja isuäratavana. Köögivilja lisandiks pakun roheliste ja valgete ubade hautist tomati kastmes. Minu arust on oad väga maitsvad ja sobivad hästi tomatikastmega,
  • Vasakule Paremale
    KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #1 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #2 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #3 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #4 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #5 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #6 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #7 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #8 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #9 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #10 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #11 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #12 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #13 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #14 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #15 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #16 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #17 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #18 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #19 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #20 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #21 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #22
    Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
    Leheküljed ~ 22 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2012-10-17 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 79 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor Silx89 Õppematerjali autor

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    21
    doc

    Koka kutseeksam

    VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond Talis Kõiv KOKK KUTSEEKSAM Juhendaja: Ariaane Truu Viljandi 2009 2 SISUKORD: 1.MENÜÜ...................................................................................................................................4 2.KALKULATSIOONIKAARDID............................................................................................5 2.1 Koorene Bostoni salatist valmistatud supp peekonikrutoonidega........................................ 5 2

    Toitlustus
    thumbnail
    23
    doc

    Pidulik lõunasöök sõbrannale

    Tartu Kutsehariduskeskus Majutus ­ja toitlustusosakond PIDULIK LÕUNASÖÖK SÕBRANNALE Kokk I kutseeksami kirjalik aruanne Tartu 2012 Sisukord Menüü.......................................................................................................................................... 3 Menüü põhjendus........................................................................................................................ 4 Bruschetta tomati, basiiliku ja mozzarellaga spinati-rukola salati padjal...

    Kokk
    thumbnail
    17
    doc

    Kvalifikatsiooni eksam

    VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond KOKK I KUTSEEKSAM Juhendaja: Viljandi 2008 SISUKORD: SISUKORD:................................................................................................................................2 1. MENÜÜ..................................................................................................................................3 2. TEHNOLOOGILISED KAARDID JA HINNAKALKULATSIOONID.............................. 4 2

    Kokandus
    thumbnail
    22
    doc

    Koka eksami aruanne

    Tartu Kutsehariduskeskus Majutuse ja toitlustuse osakond Koka eriala Elis Kõva Tervislik lõunasöök õele Koka I kutseeksami kirjalik aruanne Tartu 2008 Sisukord Sisukord..........................................................................................................................2 Menüü.............................................................................................................................3 Menüü valiku põhjendus................................................................................................ 4 Kõrvitsa püreesupp röstsaiaga........................................................................................5 Grillitud sinepi-mee lõhefilee köögivilja padjal.............................................................7 Tarretiste valik pohlakastmega........................................................

    Kokandus
    thumbnail
    12
    doc

    Rahvusköök - EESTI KÖÖK

    Viljandi Ühendatud Kutsekeskkool Teenindusosakond EESTI KÖÖK Juhendaja: Viljandi 2011 1. MENÜÜ Eelroog: Kilupirukas Põhiroog: Küüslaugune sesisefilee kartuli-murulaugu rosettide ja põld-võõrkapsa salatiga Järelroog: Leivavorm õuntega Eesti köögist rääkides peetakse tavaliselt silmas 19. sajandi keskpaigast tuntud Eesti maarahva argi- ja peoroogasid. Alates põlluharimise levikust on tähtsaimaks toiduks kujunenud teraviljatoidud. Tähtsaim on hapendatud taignast tume rukkileib. Lisaks leivale küpsetati hapendamata odrajahutaignast karaskit. Eestile omane teraviljatoit oli kama, mida tavaliselt söödi hapupiimaga. Aedviljadest olid ammu tuntud kapsas, naeris ja kaalikas. Kapsast söödi tihti hapendatult. Kartul muutus tavaliseks toiduks 19. sajandi lõpupoole ja sai eestlase toidulaual pea asendamatuks, kujutades endast tihti päeva tugevaima söögikorra põhilist osa. Munatoidud, munapu

    Toitlustus
    thumbnail
    56
    doc

    Esimese kursuse koka eksami aruanne

    kokku 13,845 11,2087 3,423 165,728 Segatud salat II Toidu nimetus: Makaroni salat Portsjoni kaal: 150 Tellimisleht TELLIMISLEHT Grupp KK13- ÕP Kristi Tiido KE1 Kuupäev 05.06.2014 Degusteerimiseks Eksam 12.06 KÖÖGIVILJAD ühik Toiduaine +4 portsu Kokku nom.nr. vajadus 349 JÄÄKAPSAS kg 0,5 0,2 0,7 94 KAALIKAS kg 1 0,4 1,5 14 KARTUL kg 0,8 0,32 1,12

    Köögi õpetus
    thumbnail
    20
    doc

    Toitlustuseksam

    SISUKORD 1.Piduliku menüü kirjeldus............................................................................................................ 1 2.Menüü....................................................................................................................................... 2 3.Kalkulatsioonikaardid................................................................................................................. 3 1.Mahe brokkolipüreesupp........................................................................................................ 3 Tehnoloogiline kirjeldus......................................................................................................... 4 2.Kanafilee riisi ja aedviljadega................................................................................................. 5 Tehnoloogiline kirjeldus......................................................................................................... 6 3.Kamavaht maa

    Toitlustus
    thumbnail
    16
    doc

    Vene rahvusköök

    Rahvusköök Vene köök Sisukord lk 1. Vene köögi iseloomustus........................................................................................3 2. Menüü põhjendus..................................................................................................5 3. Retseptid................................................................................................................6 3.1 Eelroog.................................................................................................................6 3.2 Põhiroog...............................................................................................................8 3.3 Järelroog.............................................................................................................10 4. Tööplaan..........................................................................................

    Kokandus




    Meedia

    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun