Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

KM3 kursuse aruanne, laev Victoria. Kokanduse erialal . (0)

3 HALB
Punktid

Lõik failist

Vasakule Paremale
KM3 kursuse aruanne-laev Victoria-Kokanduse erialal- #1 KM3 kursuse aruanne-laev Victoria-Kokanduse erialal- #2 KM3 kursuse aruanne-laev Victoria-Kokanduse erialal- #3 KM3 kursuse aruanne-laev Victoria-Kokanduse erialal- #4 KM3 kursuse aruanne-laev Victoria-Kokanduse erialal- #5 KM3 kursuse aruanne-laev Victoria-Kokanduse erialal- #6 KM3 kursuse aruanne-laev Victoria-Kokanduse erialal- #7 KM3 kursuse aruanne-laev Victoria-Kokanduse erialal- #8 KM3 kursuse aruanne-laev Victoria-Kokanduse erialal- #9 KM3 kursuse aruanne-laev Victoria-Kokanduse erialal- #10 KM3 kursuse aruanne-laev Victoria-Kokanduse erialal- #11 KM3 kursuse aruanne-laev Victoria-Kokanduse erialal- #12
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 12 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-05-16 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 81 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor ancela18 Õppematerjali autor
Kuidas teha praktika aruannet ?

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
17
docx

Abikoka/Köögi praktikaaruanne

VÕRUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS Turismi õppetool Irina Fjodorova Praktika : Toitlustusosakonna toimingud Aruanne Juhendaja Silvi Pihlakas Väimela 2013 Sisukord: Sissejuhatus: Viibisin abikoka praktikal 13.11.2012-20.01.2013. Praktika toimus OÜ Hansaliinid, M/S Victoria1 laeval. Praktika kestvus kokku oli 5,5 õppenädalat, 300 akadeemilist tundi. Praktika eesmärgiks oli saada ülevaade praktikaettevõttest kui organisatsioonist ja harjuda töö ja töökeskkonnaga. Praktika käigus on vaja arendada teoreetilisi teadmisi praktiliselt. Praktika

Kokandus
thumbnail
1
doc

Ettevõtte külastus

Ettevõtte külastus Ettevõttes käisin OÜ Hansaliin Victoria I laevapeal. Laev pakub kvaliteetset reisimis võimalust Rootsi. Victoria I on suur ning väga ilusa, mugava ja turvalise ehitusega laev, kus saab nautida ilusat sinist merd. Õpilasi võeti ettevõttes vastu väga sõbralikult ja külalislahkusega. Vastuvõtmisest jäi väga meeldiv mälestus, mis kutsub kindlasti taas tagasi sinna tööle. Ettevõtte kliendid olid laeval reisijad. Laeva restoranid pakuvad igale maitsele midagi ­ alates kergest suupistest, rikkalikust rootsi lauast kuni gourmet roogadeni välja. Laev ise pakub veel teisigi teenuseid, seal on ööklubid, baarid, kauplused, spa-teenused ja muid meelelahutusi.

Majandus
thumbnail
16
doc

Praktika aruanne - Baltic Queen

Järvamaa Kutsehariduskeskus Laomajandus LM21 Oü Hansaliin M/S Baltic Queen Praktika aruanne Anneli Püvi Juhendaja: Marko Peek/ Helen Sengbusch Kaupluse juhataja 2009 2 SISUKORD 1 SISUKORD..............................................................................................................................................................3 LISA1. HINNANGULEHT....................................................................................................................................3 LISA2. PRAKTIKA LEPING..................................

Laomajandus
thumbnail
10
rtf

Toitlustusosakonna praktika laeval Star.

PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS HOTELLITEENINDUS XXX Toitlustusosakonna praktika Aruanne Juhendaja: XXX Pärnu 2013 SISUKORD SISUKORD.................................................................................................................................2 SISSEJUHATUS........................................................................................................................... ETTEVÕTTE ISELOOMUSTUS................................................................................................ TÖÖOHUTUS........

Köögi õpetus
thumbnail
17
docx

Nimetu

Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkool Reisikorraldus RK11 Sandra Kavelits PRAKTIKA Aruanne Õppejõud: Jüri Toomel Tallinn 2012 SISUKORD 2 1 SISSEJUHATUS Oma praktikakohaks valisin Tallinki laeva Victoria I. Kuna I kursuse praktikaks on klienditeenindusepraktika, siis otsustasin, et ei taha teha seda maa peal. Mulle isiklikult meeldib meri ja koolis nägin brozüüri, millel oli kirjas: `'Tule merele!''. Võtsin selle kätte ja teadsin, et laevale on minek. Mu praktika laeval möödus kiiresti, sest olin sattunud meeldivasse keskkonda ja mind ümbriteseid sõbralikud inimesed, kes olid abivalmid. Praktika kestis 294 tundi. Peale praktikat jäin laevale tööle. 3 2 ETTEVÕTTE ÜLDINE ISELOOMUSTUS 2

Kategoriseerimata
thumbnail
6
docx

TOURESTI KÜLASTUS

TALLINNA TEENINDUSKOOL Anna Popova HT13-KE TOURESTI KÜLASTUS Vastuvõtutöö alused Tallinn 2014 Touresti külastus 1. Millised Eesti hotellid olid esindatud. Loetleda ja iseloomustada iga hotelli 6-10 lausega. 2. Miks on kasulik Eesti hotellidel olla Tourestil esindatud? 3. Iseloomustus eksponendi kohta, kes Sulle endale messil kõige rohkem meeldis. Millega tegeleb. Millega oli esindatud. Milline nägi välja boks. Miks ta messil esindatud oli. Miks ta Sulle kõige rohkem meeldis. Tallink Hotels Tallink Hotels on hotellikett ning Eestis asub neli hotelli. Tallink City Hotel, Tallink Spa & Conference Hotel, Pirita SPA Hotel ja Tallink Express Hotel. Tallink City Hotel - Asukoht Tallinna südalinnas, äri- ja kaubanduskeskuste vahetus läheduses, mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel muinasjutulisest vanalinnast, teeb Tallink City Hotel'ist mugava majutuspaiga nii linna külastavale ärikliendile, k

Kategoriseerimata
thumbnail
10
rtf

Nimetu

Viljandi Ühendatud Kutsekeskkool Teenindusosakond Kadri Uuspalu KK11 AS Pühajärve Puhkekodu Aruanne Juhendaja Ariaane Truu Viljandi 2013 Sisukord Sissejuhatus...............................................................................................3 Ettevõtte üldine iseloomustus...........................................................................4 Restoran.........................................................................................................5-6 Pubi...........................................................

Kokk
thumbnail
9
rtf

PRAKTIKA ARUANNE - Kokk

Sisukord Sissejuhatus...............................................................................................3 Ettevõtte üldine iseloomustus...........................................................................4 Restoran.........................................................................................................5-6 Pubi...............................................................................................................7 Tornikohvik......................................................................................................8 Tootmise iseloomustus............................................................................................9 Köögitöö iseloomustus............................................................................................10 Teenindustöö iseloomustus.......................................................................................10 Tööhügieen ja tööohutus ettevõttes.................

Kokk




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun