Tahad USA Amazonist või mõnes muust online poest osta, kuid nad ei saada Eestisse? Osta läbi Shipito! Tee tasuta konto Sulge
Facebook Like
Küsitlus
Add link


Juustutehnoloogia (0)

3 KEHV
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuidas liigitatakse juustud kuju ja suuruse järgi ?
  • Mida nim. Juustuks ?
  • Millised on kalgendamise viisid ?
  • Mis eesmärk on kalgendi töötlemisel ?
  • Miks juustuvalgud kergesti seedivad ?
  • Mis on väärinduskoefitsent ?
  • Millised on 5 põhilist juustu liiki ?
  • Mis liiki juustud valmivad piimhappebakterite ensüümide toimel ?
  • Milline peab olema piim juustu valmistamiseks ?
  • Kuidas mõjutab juustu valmistamist piima happesus ?
  • Kuidas mõõdetakse üldhappesust ja aktiivhappesust ?
  • Mis on puhverdusvõime ja millest sõltub piima puhverdusvõime ?
  • Mis toimub tänu puhverdusvõimele ?
  • Milline piim on sobiv piimhappebakterite arenguks ?
  • Mida tagavad õiges vahekorras kaltsiumi ja fosforhappesoolad ?
  • Mis on laabiloid piim ?
  • Mida on vaja lisada kui kalgendumisvõime on halb ?
  • Milline piim ei ole juustukõlblik ?
  • Mis näitab ,et piim on toodetud või töödeldud ebahügieeniliselt ?
  • Miks üldjuhul ei kasutata juustu tootmisel homogeniseerimist ?
  • Millised on kõige olulisemad mikroobid juustutoomisel ?
  • Millisel kujul juuretisi kasutatakse ?
  • Mis on laap? Mis ühikutes mõõdetakse laabi kalgendamisvõimet ?
  • Mis on kalgendi töötlemise eesmärk ?
  • Kuidas mõjutab kalgendi lõikamine vadaku eraldumist ?
  • Millised on kõige enam kasutatavad juustu vormimise viisid ?
  • Milliste juustude valmistamisel kasutatakse juustu pressimist ?
  • Miks ei tohi pressimise ajal ruumi temperatuur olla liiga madal ?
  • Miks on juustu pinna katmine vajalik ?
  • Miks lisatakse juustumassile sulatamise ajal sulatussoolasid ?
Vasakule Paremale
Juustutehnoloogia #1 Juustutehnoloogia #2 Juustutehnoloogia #3 Juustutehnoloogia #4 Juustutehnoloogia #5 Juustutehnoloogia #6 Juustutehnoloogia #7 Juustutehnoloogia #8 Juustutehnoloogia #9 Juustutehnoloogia #10 Juustutehnoloogia #11 Juustutehnoloogia #12 Juustutehnoloogia #13 Juustutehnoloogia #14 Juustutehnoloogia #15 Juustutehnoloogia #16
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 16 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-11-18 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 64 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor taat7 Õppematerjali autor

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

7
doc
Juustutehnoloogia kordamisküsimused
40
doc
Juustutehnoloogia
18
doc
Jäätise tehnoloogia
937
pdf
Erakorralise meditsiini tehniku käsiraamat
88
pdf
Materjaliõpetus
25
docx
Jookide tehnoloogia - alkoholivabad joogid ja õlu
528
doc
Keskkonnakaitse lõpueksami küsimused-vastused
42
doc
Materjaliõpetuse kursus tekstiilikiud





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun