Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


Juurseller (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris

Olustvere teenindus- ja maamajanduskool
PM1a kursus
Juurseller
Apium graveolens
Referaat
Juhendaja : Liina Jüsisoo
Koostaja : Aivo Sumre
2014

Sisukord


Sisukord 2
Sugukond 3
Päritolu 3
Botaaniline iseloomustus 3
Bioloogiline iseloomustus 3
Välimus, maitse 4
Selleri biokeemiline kooslus 4
Kasvutabel kuude lõikes 4
4
Kasvutingimused 4
Saagi koristus ja säilitamine 4
Paljundamine 5
Sordid 5
Kasutatud kirjandus 6

Sugukond


Juurseller kuulub sarikõieliste sugukonda. Perekonnaks on rahttaimed.

Päritolu


Seller on päris Vahemeremaade sooldunud muldadega rannaniitudelt. Vanas-Egiptuses, Kreekas ja –Roomas kasutati lõhna- ja ravimtaimedena. Hiljem maitse- ja köögiviljataimedena.

Botaaniline iseloomustus


Kuulub sarikõieliste sugukonda. Juurseller ei kasvata
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
Juurseller #1 Juurseller #2 Juurseller #3 Juurseller #4 Juurseller #5 Juurseller #6
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 6 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2014-12-18 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 2 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor AivoSumre Õppematerjali autor

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

11
pdf
Köögiviljad
17
doc
Taimehaiguste põhitüübid välistunnuste alusel
10
doc
Puude juurde Hendrik Relve - Kokkuvõte
4
doc
Bioloogia KT-Juur-Võsu-Vars
1
docx
Vars võsu ja juur
21
pdf
Köögiviljataimede paljundamine
70
xlsx
Aiakultuuride võrdlustabel
33
docx
Koka kutseeksami küsimused ja vastused





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun