Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Jõesilm (1)

5 VÄGA HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris
Bioloogia referaat
Jõesilm
Nimetused:
 Jõesilm- Lampetra fluviatilis. Ka on kasutusel jõesutt, nõgenool, silm, silmus, sutikala ja üheksasilm.
Teistes keeltes:
 Inglise keeles: river lamprey, leedu keeles: upinë nëgë, läti keeles: upes nçìis, poola keeles: minog rzeczny, rootsi keeles: flodnejonöga, saksa keeles: Das Flussneunauge, soome keeles: nahkiainen, taani keeles: flodlampret, vene keeles: retðnaja minoga.
                                                                    ajakiri. kalastaja .ee
Jõesilm kuulub:
1. ...lõuatute ülemklassi
2. ...Pteraspidomorphi klassi
3. ...I.seltsi sutiliste alla
4. ...koos Merisuti (Petromyzon marinus), Jõesilma(Lampetra fluviatilis) ja Ojasilmaga(Lampetra planeri) I. Sugukonda silmalaste hulka.
www. kalale .ee
Jõesilm on: ussjaliku kehakujuga kala, mis kuulub sõõrsuude klassi, ta meenutab angerjat ja on keskmisest kalast
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Jõesilm #1 Jõesilm #2 Jõesilm #3
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2008-09-03 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 10 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor arnoldtk Õppematerjali autor

Lisainfo

Referaat kalast jõesilmast!
jõesilm , mageveekala

Mõisted


Kommentaarid (1)

kenn146 profiilipilt
kenn146: ei tea
13:56 10-01-2010


Sarnased materjalid

2
rtf
Jõesilm
6
docx
Huvitavat Eesti kalade kohta
25
doc
Kalade referaat
3
docx
Eesti kalad
46
doc
Erizooloogia lühikonspekt
16
docx
Eesti kalad
13
docx
Läänemeri ja Läänemere kalad
15
xlsx
Süstemaatiline nimekiri





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun