Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Isiksus ja temperament (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Vasakule Paremale
Isiksus ja temperament #1 Isiksus ja temperament #2 Isiksus ja temperament #3 Isiksus ja temperament #4 Isiksus ja temperament #5 Isiksus ja temperament #6 Isiksus ja temperament #7 Isiksus ja temperament #8 Isiksus ja temperament #9 Isiksus ja temperament #10 Isiksus ja temperament #11 Isiksus ja temperament #12 Isiksus ja temperament #13 Isiksus ja temperament #14
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 14 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-10-27 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 10 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Haggi Õppematerjali autor

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
14
docx

Intelligentsus ja isiksus

Tartu Tervishoiu Kõrgkool INTELLIGENTSUS JA ISIKSUS Tartu 2015 Sissejuhatus Intelligentsus on loomuomadus, mis seostub loogika, empaatiavõime, planeerimise, arutlemise, ülesannete lahendamise, keelte õppimisvõime, järelduste tegemise ning abstraktse mõtlemisega. Lisaks, see on võime käituda eesmärgipäraselt, mõelda ratsionaalselt ning tulla sotsiaalselt edukalt toime. Intelligentsus on mõjutatud pärilikkuse, kasvukeskkonna, sünnijärjekorra ning varase lapsepõlvega (Wikipedia 2015).

Isiksuse- ja sotsiaalpsühholoogia
thumbnail
107
docx

Õigusdeaduskonna sissejuhatus psühholoogiasse

individuaalsete erisuste kogum: · Tunnusjoonte komplekt peame teadma, mis on põhilised tunnused, ja mida peame arvestama. · Mõõdetav ja/või tüpologiseeriv see annab võimaluse objekiveerida neid kõnealuseid isiksusi · Võimaldab ennustada isiku käitumist teatud olukordades meil on võime ennustada paremini kui teame, mis on olulised tunnused Olulisemas omadused: · Temperament (sünnipäraselt kaasaantud) · Vaimsed võimed · Iseloom (karakter) · Väärtused ja hoiakud (kõige rohkem sotsiaalne pool isiksusest (õpitav nö) Persona mask (kr. Lad k) Kas isiksus kui mask on sotsiaalne ,,mina" teiste jaoks, mida inimene näitab välja varjamaks oma tõelist ,,mina" või sümbolit, mis annab aimu tõeslisest ,,minast"? ERINEVISIKSUS PEAKS EHK VÄLJENDUMA KA INDIVIIDIDE VÄLISTES ERINEVUSTES?

Psühholoogia



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun