Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

India kultuur (1)

3 HALB
Punktid

Lõik failist


Suure- Jaani Gümnaasium



India kultuur
Referaat

Eve-Liina Laane
11 klass
Juhendaja Siiri Kivisoo

Suure- Jaani 2010
Iga asjapulk ja kuli ehk pakivedaja, isehakanud teenäitaja, templi väravate juures jalatsite valvur või mis iganes asjamees, tahab saada bakshees't ehk jootraha meie mõistes. See võib olla täiesti sümboolne, vaid mõni ruupia , aga ka see ajab asja ära. Samuti on kaupmeestelt millegi ostmisel vaja üldjuhul tõsiselt tegeleda tingimisega aga põhi toiduainete ost enamasti selle alla ei käi.
Templite külastamisel , kui sisse lastakse, tuleb jalanõud jalast võtta, samuti tuleb tihtilugu nahkesemed ukse taha jätta. Mosheede
India kultuur #1 India kultuur #2 India kultuur #3 India kultuur #4
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-11-14 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 58 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor NicotaWolf Õppematerjali autor
Referaat India kommetest, kultuurist jne.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
22
odp

India

India Üldine info pealinn - New Delhi pindala - 3 287 580 km2 riigikeel ( ed ) - hindi, inglise rahvaarv - 1 175 240 000 (2010) rahvastiku tihedus - 357,5 in/km2 riigikord ­ parlamenteerne vabariik president ­ Pratibha Patil peaminister ­ Manmohan Singh iseseivsus ­ 15. august 1947 rahaühik ­ ruupia ( NR ) ajavöönd ­ maailmaaeg 5.30 telefoni kood - 91 Osariigid, rahvastik Osariigid ja territoorjumid - India jaguneb 28 osariigiks, 6 liiduterritoorjumiks ja Delhi rahvuslikuks pealinnaterritoorjumiks . Rahvastik - India on 1,1 miljardi inimesega rahvaarvult Hiina järel maailma riikidest teisel kohal.India on paljurahvuseline riik. 72% elanikest kuulub indoaaria rahvaste hulka, 25% mooduatavad draviidi keeli kõnelevad rahvad ja 8% põliselanikud adivasid. India suuremad linnad on Mumbai, Delhi, Chennai, Kolkata, Bangalore, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat ja Kanpur.

Geograafia
thumbnail
193
docx

Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

Bosnia ja Hertsegoviina, Hispaania (Sierra Nevada), Horvaatia, Makedoonia, Montenegro, Portugal, San Marino, Serbia, Sloveenia, Türgi, Vatikan. Itaalia (Pompeji,Pisa) IdaEuroopa ÜRO liigituse järgi kuuluvad selle regiooni koosseisu: Bulgaaria, Moldova, Poola, Rumeenia, Slovakkia, Tsehhi, Ukraina, Ungari, Valgevene, Venemaa. 33 . Linn kui reisisihtkoht Linnaturism keskendub ümber: Kultuur ja pärand (ajalooline ja kaasaegne) Meelelahutus ja ööelu ­ linnaosad, West End, London; Brooklyn, NY; Kaubandus (=poodlemine) ­ vastavad piirkonnadtänavad, oluliste atrktsioonide juures Vastuvõtud, sööminejoomine ­ kõigile on oluline kvaliteet, osale ka ­ terviklik elamu Linn kui `paljuruumiline koht' on atraktiivne erinevatele sihtrühmadele: Ärireisijad ­ kui palju on linnas rahvusvaheliste firmade esindusi?

Turismiettevõtlus



Kommentaarid (1)

 profiilipilt
: vähesel määral , 1 oa lehest on tiitelleht ja teised 2 ca 400 sõnaline referaat on jutustavalt india kultuurist
16:41 27-04-2011



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun